Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar. Parcial 0-8 per a l’equip gallec en un inici lleidatà amb desencert. Urtasun anotava des de la línia de 6,75 per agafar bones sensacions i a partir d’aquí l’equip es començava a trobar còmode amb anotacions de Brito i Carrera en la seva millor versió per situar el 09-14. S’escolava bé Urtasun sota cistella per escurçar més l’avantatge i situar-se a només dos punts per sota quan faltaven quatre minuts per al final del primer període. Carrera des del tir lliure posava l’empat a 16 i Lobo sumava dos punts des de la mateixa distància per posar-se per damunt en el partit per primera vegada (18-16).

Inici de segon quart igual que el primer, amb Ourense molt còmode sobre el parquet, anotant des del triple i posant un parcial de 0-8. Gerard Encuentra demanava temps mort per capgirar la dinàmica. I passava el mateix que en els primers compassos, l’ICG Força Lleida escurçava distàncies des de la pintura i Villar esmaixava per tornar a situar l’equip per davant i sumar fins a fixar el 40-33 per anar al descans.

Es posava a onze l’equip de Gerard Encuentra gràcies a dos triples de Brito i aconseguia mantenir la distància al llarg dels primers quatre minuts. Un triple de Miguel obligaven a Félix Alonso a aturar el joc, que veia com el seu equip no aconseguia seguir el ritme de l’ICG Força Lleida. Però que bé es trobava l’equip de Gerard Encuentra amb un Michael Carrera fort, i Lobo i Urtasun anotant un triple per banda que pujaven la renda positiva a 18 (61-43). Tornava a demanar temps mort Alonso, però els lleidatans jugaven a casa, no es desconcentraven i posaven un +20 per anar al darrer quart.

L’ICG Força Lleida continuava mostrant la seva millor versió amb Jaume Lobo anotant de tres i Nze esmaixant. No en tenia prou l’equip bordeus i volia més punts al seu lluminós. El capità David Cuéllar encistellava un triple ben especial amb dedicació encara més especial al cel i l’equip continuava a la seva, letal des del triple amb Juani sumant-se a la festa i sentenciar amb un 84-63.