Irregularitat a Azpeitia

Ningú va dir que seria un partit fàcil. I ha quedat demostrat. L’ICG Força Lleida no ha pogut sumar la dotzena victòria de la temporada i ha perdut per 80-74 davant el Juaristi en un partit gris.

L’ICG Força Lleida, amb les baixes de Santana i Sidibé per lesió, i amb Urtasun amb molèsties, no s’ha trobat còmode en tot l’encontre i el rival ha aprofitat el factor pista anotaven amb facilitat. Els lleidatans sumaven els primers punts des del tir lliure i Carrera desembossava el marcador i el joc des del triple. Cuéllar, amb un dos més u, posava l’equip amb empat a vuit i González, des de la cantonada, capgirava l’electrònic a l’equador del primer quart (10-11). I a partir d’aquí, l’equip de Gerard Encuentra ja no s’ha tornat a posar per davant tot i un parell d’ocasions que ha tingut. El rival, a qui no afectava el triple de Brito per posar l’empat i se situava a sis punts en el darrer minut de quart. Carrera des del tir lliure reduïa el marge a quatre per iniciar un segon quart que començava igual que el primer, amb imprecisions i pocs punts.

Un triple de Rafa Villar posava l’equip de Gerard Encuentra tres punts per sota, però els donostiarres no abaixaven el seu ritme de joc i anotador i pujava a dotze la renda (31-19). Dues jugades ràpides de Carrera amb cinc punts en menys d’un minut, no eren suficients per acabar de posar-se en el partit i les jugades ràpides dels d’Azpeitia, el seu rebot defensiu, i la recuperació de pilota en el rebot ofensiu i les segones jugades els donaven altre cop el doble dígit d’avantatge, els deu punts.

Tornaven de vestidors amb el 39-31 i es mantenia la distància en els primers tres minuts, un clar indicador del que acabaria sent el partit. Era ara l’ICG Força Lleida qui posava la sisena que amb jugades encadenades situaven el 48-46 en l’electrònic. Parava el joc Juaristi que veia com el còmode coixí que portaven durant tot el partit es veia amenaçat a un simple tir. S’ampliava i es reduïa la distància entre els dos equips al llarg dels darrers minuts de quart, que finalitzava amb el 60 – 58 i on tot es resoldria en el darrer període.

Agafava aire Juaristi amb un parcial 6-0 que no deixava altra opció a Gerard Encuentra a demanar temps mort. Els minuts transcorrien sense canvis en joc ni en distàncies en el marcador: Juaristi buscava sentenciar i l’ICG Força Lleida remuntar. Miguel González, atent al rebot ofensiu anotava la cistella que situava l’equip a només quatre punts i parava el joc Mikel Odriozola. Carrera escurçava més la distància des de sota cistella i posava l’emoció fins al final. L’ICG Força Lleida es mostrava efectiu en la defensa, tallant dues jugades d’atac de Juaristi, però no acabava d’aprofitar-ho l’equip lleidatà que veia com els seus llançaments sortien rebotats. Els minuts passaven lents, els tirs lliures es convertien en protagonistes i els locals s’acabaven imposant per 80-74 en un partit irregular dels lleidatans.

Post Partit Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24