J.1. CRÒNICA & POST PARTIT| Leyma Coruña 65 – 82 ICG Força Lleida

Victòria de l’ICG Força Lleida a la pista del Leyma Coruña en el primer partit de la temporada. Els jugadors de Jorge Serna s’imposaven per 65-82 en un partit que els de Lleida han dominat en tot moment en l’electrònic.

Bon arrencada de l’ICG Força Lleida en el partit on els de Lleida han sortit sense perdonar-ne ni una i anotant un parcial de 0-7. Sergio Garcia demanava el primer TM amb el marcador 1-11 per aturar l’encert dels de negre amb un Chapela com a màxim anotador de l’equip. El conjunt de Jorge Serna seguia dominant en atac i defensa i el Leyma Coruña no es trobava còmode sobre el parquet. La bona ratxa seguia quan Miki Feliu posava un triple que ampliava la distància en el lluminós a +13 i Agustí Sans feia el mateix al final d’un quart on l’electrònic es posava de la banda lleidatana amb un 9-27.

Chapela obria el 2Q igual que acabava el primer, amb un triple que ampliava la distància. L’equip gallec ha sortit més intens en el segon quart de partit però ha topat amb un ICG Força Lleida igual de fort que els primers 10 minuts. Malgrat algunes errades defensives i d’encert i espesor en el joc, els jugadors de negre seguien amb un bon coixí en el resultat. Serna aturava el joc amb Leyma Coruña fent dos anotacions consecutives però el gran avantatge de l’equip aconseguit en els minuts previs ha posat el 22-44 per anar cap a vestidors.

Molt encertat ha sortit Leyma Coruña amb un parcial 10-5 en els primers 3 minuts del 3Q. Els primers minuts de joc d’aquest quart han estat un intercanvi de cistelles entre ambdós equips però Leyma s’ha carregat d’energia i ha començat a sumar fins posar-se a 14 de diferència. Pausa i control necessitaven els jugadors de l’ICG Força Lleida per frenar la bona dinàmica local i han aguantat el +15 per anar als últims 10 minuts (51-66).

Leyma Coruña seguia els seus pasos de retallar distàncies en l’electrònic, seguia amb el seu encert i baixava la distància a 11. Però apareixia Albert Lafuente amb un triple per tornar a agafar revolada (+14. 58-72) i Sergio Garcia demanava TM. De poc els ha servit als locals ja que ben posicionat estava l’ICG Força Lleida que no volia desaprofitar el gran inici del partit que han tingut i han acabat l’encontre amb el lluminós a 65-82.