CAT |

Ja a la venda les entrades per a la Lliga Catalana LEB

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida jugarà davant el Morabanc Andorra la Lliga Catalana LEB. La competició serà a doble partit: l’anada es jugarà a Andorra dilluns, 26 de setembre a les 20 h i la tornada el dijous, 29 de setembre a les 18:45 h a l’Espai Fruita Barris Nord.

El Força Lleida ja ha posat a la venda les entrades del partit a Lleida a través del web del club (AQUÍ). A continuació informem de més detalls i responem a preguntes freqüents.

  • PREU DE LES ENTRADES

El preu de l’entrada per a públic general és de 12 euros.

Els abonats del Força Lleida d’aquesta temporada 22-23, preu reduït a 6 euros.

Els nens/es de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta (sense seient).

  • ENTRADES DELS ABONATS/DES

Els abonats/des d’aquesta temporada del club tenen reservat el seu seient fins dimecres, 28 de setembre a les 16 h. A partir de llavors, els seients s’alliberaran per a la venda general on-line i per a l’endemà a taquilles.

Per agafar l’entrada s’ha d’accedir al web de venda d’entrades (aquí), entrar amb nom d’usuari i contrasenya, anar al partit corresponent i clicar sobre el seient habitual d’abonat. D’aquesta manera, s’aplica directament el preu especial.

Cada abonat pot adquirir una única entrada al preu reduït de 6 euros (la seva). Si es volen agafar més entrades per a no abonats, el preu d’aquestes serà com a públic general (12 euros).

  • VENDA A TAQUILLA

El mateix dia de partit (29 de setembre) s’obriran taquilles per a la venda d’entrades. Els preus seran els mateixos que la venda on-line (12 euros general i 6 euros abonat/da). L’abonat haurà d’ensenyar el seu carnet per adquirir la seva entrada.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut