CAT |

Força Lleida

Ja a la venda les entrades per a la Lliga Catalana LEB

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida jugarà davant el Morabanc Andorra la Lliga Catalana LEB. La competició serà a doble partit: l’anada es jugarà a Andorra dilluns, 26 de setembre a les 20 h i la tornada el dijous, 29 de setembre a les 18:45 h a l’Espai Fruita Barris Nord.

El Força Lleida ja ha posat a la venda les entrades del partit a Lleida a través del web del club (AQUÍ). A continuació informem de més detalls i responem a preguntes freqüents.

  • PREU DE LES ENTRADES

El preu de l’entrada per a públic general és de 12 euros.

Els abonats del Força Lleida d’aquesta temporada 22-23, preu reduït a 6 euros.

Els nens/es de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta (sense seient).

  • ENTRADES DELS ABONATS/DES

Els abonats/des d’aquesta temporada del club tenen reservat el seu seient fins dimecres, 28 de setembre a les 16 h. A partir de llavors, els seients s’alliberaran per a la venda general on-line i per a l’endemà a taquilles.

Per agafar l’entrada s’ha d’accedir al web de venda d’entrades (aquí), entrar amb nom d’usuari i contrasenya, anar al partit corresponent i clicar sobre el seient habitual d’abonat. D’aquesta manera, s’aplica directament el preu especial.

Cada abonat pot adquirir una única entrada al preu reduït de 6 euros (la seva). Si es volen agafar més entrades per a no abonats, el preu d’aquestes serà com a públic general (12 euros).

  • VENDA A TAQUILLA

El mateix dia de partit (29 de setembre) s’obriran taquilles per a la venda d’entrades. Els preus seran els mateixos que la venda on-line (12 euros general i 6 euros abonat/da). L’abonat haurà d’ensenyar el seu carnet per adquirir la seva entrada.

Més noticies

Actualitat

Mentalitat guanyadora sense premi final

No era un partit fàcil a Alacant, i ha quedat demostrat en els primers minuts de joc. Però l’ICG Força Lleida ha tornat a tirar de remuntada, de caràcter lluitador i de mentalitat d’equip per posar contra les cordes fins

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J24. “Alicante té molt potencial”

Roda de premsa de Gerard Encuentra abans del partit de demà divendres a Alicante. Una compareixença després que s’anunciés la sortida de Michael Carrera de l’equip. Gerard Encuentra assegura que és una sortida que a primer moment és impactant per

Llegir més »
Actualitat

GRÀCIES MICHAEL

El jugador Michael Carrera deixa la disciplina de l’ICG Força Lleida després de rebre, en les darreres hores, una oferta del Gran Canaria d’ACB. Carrera marxa de Lleida després de més de dues temporades vestint la samarreta lleidatana i essent

Llegir més »
Actualitat

SUMANT PER CONTINUAR AMUNT!

Inici igualat i intens amb un 7-7 en el lluminós en els tres primers minuts de partit. Els dos equips buscaven escapar-se en l’electrònic de bon inici, però regnava marcador en taules a 10 després d’un triple de carrera com a resposta al triple rival per arribar

Llegir més »
Et podem ajudar?