CAT |

Força Lleida

JOAQUÍN PRADO ASSUMEIX LA DIRECCIÓ ESPORTIVA DEL CB LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Joaquín Prado es convertirà, des d’aquest mes de juliol, en el nou director esportiu del CB Lleida. L’asturià, que ja ocupa aquest càrrec dins del Força Lleida Club Esportiu, assumeix aquestes noves funcions per tal d’apuntalar l’estructura del club femení en el seu salt a Lliga Femenina 2, confirmat amb la inscripció del club lleidatà a la nova categoria aquest dijous.

Prado ja s’havia fet càrrec de la coordinació general del planter de tots dos clubs fa poques setmanes, en virtut de l’acord assolit pel Força Lleida i el CB Lleida, però ara amplia les seves funcions també al primer equip femení amb l’objectiu de dotar de professionalitat i experiència a un projecte que aspira a consolidar-se en la tercera categoria estatal i a créixer en un futur no gaire llunyà.

El nou director esportiu del CB Lleida treballarà en estreta vinculació amb el cos tècnic del primer equip i amb la junta directiva per tal d’assessorar en la configuració de la plantilla i dels fitxatges que caldrà dur a terme per afrontar amb garanties l’estrena de les lleidatanes a la Lliga Femenina 2.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?