CAT |

Força Lleida

JORDAN BLOUNT, NOU FITXATGE

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida ha tancat el fitxatge de l’aler pivot irlandès Jordan Blount, que arriba amb un contracte temporal fins a final d’aquest any 2020. Blount, de 23 anys i 203 cm d’alçada, havia començat la temporada al Navarra, de LEB Plata, equip que va abandonar a començaments d’aquest mes de novembre després de jugar tres partits, en els que va aportar de mitjana 11,3 punts i 4’7 rebots en 25 minuts de joc.

Blount, format a la Universitat d’Illinois, amb la qual va competir durant quatre temporades a la NCAA és, en paraules del director esportiu del club Joaquín Prado “un quatre amb molta capacitat per jugar obert, per córrer la pista, amb molta intensitat i agressivitat defensiva que també podrà ajudar molt al rebot”.

El jugador té previst arribar aquesta mateixa nit a Lleida provinent de Dublín, i demà ja s’entrenarà amb el seu nou equip.

Valoracions de Joaquín Prado sobre Jordan Blount

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »