El 1Q ha començat amb un clar domini dels jugadors del conjunt local amb un contundent parcial de 10-0 que ha obligat immediatament al míster visitant, Aleix Durant, a demanar minut. A la represa l’equip manresà ha començat anotant des de la línia del tir lliure (10-1), però malgrat la bona actuació, en els primers intants del partit de jugadors com Karena o Derksen, el ICL Manresa ha entrat en el partit amb un parcial de 8 a 13 en els darrers cinc minuts del primer període. Al final del primer quart s’ha arribat amb el marcador molt ajustat 18-16 a favor del conjunt lleidatà. A l’inici del 2Q  els jugadors de l’Actel Força Lleida han començat amb unes molt bones defenses que han provocat vàries pèrdues de pilota als manresans. Una cistella de Ogungbemi obria el segon període (20-16) però rapidament els visitants ajustaven el marcador amb un triple de Dani Garcia (20-19). A continuació li han pitat una falta antiesportiva a Djukanovic per aturar una transició ràpida dels visitants que ha igualat el match 20-20. Predominava la igualtat en el derbi català, els dos conjunts fent ús de les transicions ràpides ha col·locat el primer petit avantatge a favors dels manresans (22-26). En els darrers minuts per arribar al descans del partit, els homes de Borja Comenge, amb molts dubtes en atac no han estat massa encertats des del perímetre (23-28). Tot i així l’afició animava a l’equip i ha arribat el moment on gràcies a dos triples consecutius, un de Djukanovic i l’altre de Miki Feliu, els locals s’han situat 29-32 a falta de poc segons per acabar el segon quart.  Al final s’ha arribat a la mitja part amb el marcador molt ajustat de 31 a 32.

El 3Q s’ha iniciat amb un mal inici dels jugadors de l’Actel Força Lleida, amb un parcial de 0-8 que situava el 31-40 a l’electrònic. Però un triple de Ogungbemi ha trencat la mala ratxa dels locals (34-40). Els visitants amb un gran encert des del triple, amb dos consecutius, han situat el 39-46 en el marcador. Tot i així, els jugadors de l’Actel Força Lleida, en els darrers instants del període han fet un contundent parcial d’11 a 2 que ha situat el partit empatat a 50.  Al final del tercer quart s’ha arribat amb el marcador de 54-58. Els últims 10 minuts han començat amb moltes imprecisions dels dos equips (56-58). Ogungbemi anotava des de la línia de 6,75 i col·locava a l’Actel Força Lleida 59-60 en el marcador a falta de sis minuts per acabar l’encontre. Però els homes de Borja Comenge han comès un seguit d’errors no forçats que han provocat que els manresans es situessin 61-67 i el míster local ha demanat minut. A la represa, la qualitat individual de Jordi Trias i el bon joc del conjunt manresà ha acabat decantant el partit pels homes d’Aleix Duran. Finalment s’ha arribat amb el resultat definitiu de 68 a 74 a l’electrònic.

Borja Comenge a la roda de premsa ha dit que “el Manresa ha guanyat justament avui al Barris Nord” i ha afegit “estic satisfet amb el joc de l’equip, ja que els hem obligat a oferir la seva millor versió”.

MVP de l’equip: Derksen (31 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Derksen (18p)

Ogungbemi (10p), Feliu (7p), Rubín de Celis, Juampi, Hermet (4p), Stankevits, M. Martí (4p), Djukanovic (9p), Mbaye (8p), Derksen (18p) Karena (8p).