El 1Q ha començat amb un mal inici dels lleidatans; amb moltes imprecisions en el joc i un contundent parcial de 9-3 a favor dels locals. Borja Comenge, degut a les bones transicions en atac dels gallecs, s’ha vist obligat a demanar minut. A la represa, Karena des del joc interior ha protagonitzat els millors atacs pel conjunt lleidatà. Al final del primer quart s’ha arribat amb el resultat de 20-10. A l’inici del 2Q  ha començat tal com ha acabat el primer període, amb un domini clar dels locals. Però els homes de Borja Comenge, molt desencertats des del triple, a través de la intensitat defensiva, han aconseguit situar-se 26-21 fet que ha provocat que l’entrenador local atures el matx. A la represa, hi ha hagut un intercanvi de cistelles dels dos equips (29-24). Al final s’ha arribat a la mitja part amb el resultat ajustat de 32-28 a favor del Cafés Candelas Breogán.

El 3Q s’ha iniciat amb un parcial de 7 a 3 amb uns grans minuts dels locals en tots els aspectes del joc tant ofensiu com defensiu. Els jugadors de l’Actel Força Lleida han estat molt desencertats ofensivament fet que ha provocat que els gallecs agafessin una diferència contundent a l’electrònic (41-31). Borja Comenge ha aturat el partit, però a la represa ha continuat el domini gallec (51-33).  Al final del tercer quart s’ha arribat amb el marcador de 60-41 a favors dels locals. Els últims 10 minuts han estat marcats pel mal tercer període que han fet els lleidatans. Els jugadors de Cafés Candelas Breogán, des del control del rebot, han sabut portar els últims minuts de l’encontre. Un parcial de 8 a 0 a favor dels homes d’Ignacio Lezcano en els primers instants (68-41) ha acabat de decantar la victòria pels locals. Finalment s’ha arribat amb el resultat definitiu de 81 a 49 a l’electrònic.

Borja Comenge a la roda de premsa ha dit que “el tercer quart ha marcat el desenllaç del partit” i ha afegit que en els últims 15 minuts, l’equip s’ha sentit molt dominat en tots els aspectes del joc.

MVP de l’equip: Djukanovic (14 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Karena (12p).

Ogungbemi, Lafuente, Feliu (5p), Rubin de Celis (2p), Juampi, Hermet (2p), M. Martí (6p), Djukanovic (11p), Mbaye (4p), Derksen (6p) Karena (12p).