Jornada 22 |Actel Força Lleida 70-62 CB Clavijo

L’Actel Força Lleida ha guanyat el partit de la jornada 22 al Barris Nord contra el C.B. Clavijo, amb un resultat de 70-62.

L’inici del partit ha estat marcat per la igualtat dels dos equips, els quals han mantingut una intensitat defensiva molt alta que ha provocat el poc encert per ambdues parts. Cap a la meitat del 1Q, un parcial de 4-0 dels locals ha suposat el primer avantatge clar al marcador amb un 10-5. El Clavijo ha reaccionat, i amb un parcial de 2-5, s’ha situat per primer cop per davant el marcador a falta de 2 minuts pel final del període. El 1Q ha acabat amb un ajustat 16-16. Als primers minuts del segon quart, tant l’Actel Força Lleida com el Clavijo han sortit amb més intensitat que als primers 10 minuts. Amb molt encert, han protagonitzat un intercanvi de cistelles fins la meitat del període. Aquí, l’equip de Borja Comenge ha fet un parcial de 9-0 que ha obligat a l’entrenador rival a demanar temps mort. A la represa, els de Logroño han reaccionat fins situar-se 4 punts a sota, però de nou, gràcies a l’encert de Djukanovic des del triple, els locals han pogut situar el màxim avantatge de la primera part amb un 41-32. Al descans, el Força Lleida guanyava per 41-35.

Al 3Q, el Lleida ha pogut decantar el partit al seu favor durant els primers 5 minuts. Amb molt encert, tant exterior com interior, els locals s’han escapat definitivament del marcador i han situat la màxima del partit amb +17 (60-43). El tercer període ha acabat amb el Lleida guanyant per 62-48. Als últims 10 minuts del partit, el CB Clavijo ha pujat la seva línea defensiva, fet que li ha suposat molta dificultat als locals per sumar amb atac, mentre l’equip visitant anava reduint el desavantatge. Els nois de Borja Comenge han sapigut controlar el partit tot i les dificultats i han guanyat el partit per 70-62.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que la clau ha estat la consistència defensiva els 40 minuts i que aquesta és una victòria important per l’equip.

MVP de l’equip:  Marc Martí (19 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Marc Martí (15p)

Ogungbemi (12p), Vinós, Lafuente, Feliu (7p), Rubín de Celis (4p), Juampi (3p), Hermet (4p), M. Martí (15p), Djukanovic (10p), Mbaye (6p), Derksen, Karena (9p).

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24