Jornada 23 | Sammic Hosteleria 80 – 75 Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha perdut en la seva visita a la pista del Sammic Hosteleria, corresponent a la Jornada 23 de la lliga LEB Or, per un resultat de 80-75.

A l’inici del partit, l’equip local ha començat molt encertat des del minut 1, especialment des del triple. Amb menys de 5 minuts, el Sammic Hosteleria ha aconseguit situar-se 14-6 gràcies a un parcial de 5-0. L’equip lleidatà ha estat molt poc encertat en aquests primers minuts de partit, i només les cistelles interiors de Karena han aconseguit mantindre l’equip dins el partit. Cap a la meitat del quart, un parcial de 0-5 favorable a l’Actel Força Lleida ha permès retallar distàncies, però l’encert de l’equip local ha continuat i han obert una gran distància al final del 1Q (28-17). Als primers minuts del 2Q, l’equip de Borja Comenge ha augmentat l’intensitat defensiva, fet que li ha suposat al Sammic Hosteleria poder sumar amb més dificultats en atac. En l’ofensiva, els lleidatans seguíen sumant amb comptagotes, però han pogut reduir distàncies fins a una mínima de 7 punts. De nou, cap a la meitat del segon temps, els locals han estat encertats des de la llarga distància i han situat un màxim avantatge al marcador de +15. Al descans, el conjunt vasc guanyava per 43-31.

Al 3Q, el Lleida ha començat amb un parcial de 0-5, però l’equip local ha reaccionat i ha situat una màxima de +16 amb 54-38 a l’electrònic. Borja comenge ha hagut de demanar temps mort, i a la represa, els lleidatans han jugat els minuts més encertats de tot el partit, per sumar un parcial de 2-13 i situar-se a 5 punts (56-51). El tercer període ha acabat amb 61-51 al marcador. Als últims 10 minuts del partit, els de Comenge han situat una defensa zonal que ha complicat l’atac del rival, però l’encert exterior del Sammic Hosteleria ha sigut una constant durant tot el partit, i han sapigut controlar l’avantatge al marcador. El resultat final ha sigut de 80-75.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que “la primera part ha marcat molt el partit. Ells han tingut molt encert exterior, i nosaltres hem fallat tirs còmodes”. L’entrenador de l’Actel Força Lleida també ha destacat que a la segona part, el Sammic Hosteleria ha estat molt sòlid i que al final ha guanyat l’equip que més ho ha merescut.

MVP de l’equip:  Jarred Ogungbemi (24 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Jarred Ogungbemi (17p)

Ogungbemi (17p), Vinós, Lafuente, Feliu (4p), Rubín de Celis (4p), Juampi (4p), Hermet (8p), M. Martí (2p), Djukanovic (10p), Mbaye (7p), Derksen (9p), Karena (10p), Olaizola.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24