Jornada 27 | Carramimbre CBC Valladolid 75-60 Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha perdut el partit que ha disputat al Polideportivo Pisuerga contra el CBC Valladolid, corresponent a la Jornada 27 de la lliga LEB Or, per un resultat de 75-60.

A l’inici del partit l’equip local ha sortit amb una alta intensitat defensiva, fet que ha dificultat molt als lleidatans poder sumar en atac. Amb 5 minuts de període, el Valladolid obria un forat de 5 punts al marcador amb 12-7. Als següents minuts, els locals han mantingut un avantatge de 4-5 punts fins a l’últim minut, moment en què els nois de Borja Comenge han posat una marxa més per sumar un parcial de 0-5, amb triple de Sutina des del mig del camp a l’últim segon, per posar l’empat a 20 al final del primer quart. Al 2Q, els dos equips han començat amb molt poc encert de cara a cistella. El CBC Valladolid sumava des del tir lliure, mentre l’Actel Força Lleida ho feia de la mà d’un inspirat Ablaye Mbaye, autor de 6 punts seguits pels lleidatans. Cap a la meitat del quart, el conjunt local ha començat a anotar amb més facilitat, per acabar sumant un parcial de 9-0 i situar una màxima de 10 punts d’avantatge al descans del partit, amb 36-26 al marcador.

Al 3Q l’Actel Força Lleida ha augmentat la intensitat en tota la pista i ha pogut jugar de tu a tu contra un Valladolid que seguia encertat. Però a poc a poc, aquesta millora s’ha anat diluint mentre els locals han continuat molt encertats amb el tir exterior. S’han situat amb un +15 al marcador i Borja Comenge ha hagut de parar el partit. Després del temps mort, els lleidatans no han sabut reaccionar i el Valladolid ho ha aprofitat per sumar un parcial de 10-5 i marxar al final del quart amb 20 punts d’avantatge (57-37). Als últims 10 minuts de partit, l’Actel Força Lleida ha donat un punt més d’energia per intentar remuntar un partit gairebé sentenciat, però el Valladolid sempre ha sabut respondre als visitants i controlar el partit fins al final, que ha acabat amb un 75-60 al marcador.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que l’equip ha fet un gran primer quart, però que “el segon període i l’inici del tercer ens han deixat fora del partit”. El míster assegura que “hem d’estar preparats per sobreposar-nos ràpid del partit d’avui”, de manera que l’equip pugui afrontar el queda de la millor manera possible.

MVP de l’equip:  Jarred Ogungbemi (14 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Jarred Ogungbemi (18 punts)

Ogungbemi (18p), Feliu (2p), Rubín de Celis, Juampi (3p), Hermet, M. Martí (7p), Djukanovic (7p), Mbaye (10p), Derksen (6p), Karena (4p), Olaizola (3p).

Fotografia: Sergio Borja