L’inici del partit ha estat marcat per una baixa intensitat i concentració per part dels dos equips. Amb 5 minuts, el marcador era de 4-7, sumant amb comptagotes i amb molt desencert de cara a cistella. Als següents minuts, l’equip de Jorge Serna ha anat despertant, però el poc encert ha seguit marcant la tònica de l’enfrontament. Gràcies a un gran treball en el rebot ofensiu, els lleidatans han pogut obrir una petita diferència i acabar el primer quart guanyant per 15 a 12. Al 2Q, ambdós equips han continuat amb el mateix ritme del primer període. L’Actel Força Lleida ha situat una màxima de +8 a falta de 5 minuts pel final, fet que ha obligat a l’entrenador visitant a demanar temps mort. A la represa, el Melilla ha sumat un parcial de 0-6 gràcies a l’encert des del triple, però els locals han frenat el parcial amb cistelles interiors d’Olaizola i Hermet. Els 3 últims minuts del període, els dos equips han protagonitzat un intercanvi de cistelles per arribar al descans amb 36-30 a l’electrònic.