CAT |

Força Lleida

“La diversió en el món de la formació esportiva”, nova jornada del programa del Força Lleida “En bones mans”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha programat per dilluns, 18 de febrer a les 19:45h a la Sala v4b (sala VIP) del Barris Nord una nova jornada formativa per a pares, mares i jugadors de la base englobada dins el programa “En bones mans”

Aquest cop, el protagonista del taller serà “el somriure”. Quin espai ha d’ocupar la diversió en el món de la formació esportiva? És compatible passar-ho bé amb l’exigència que comporta la competició en etapes de formació? Quin paper han de jugar els pares i les mares per afavorir que els fills visquin aquesta etapa esportiva com quelcom gratificant que els ha passat a la vida?. 

Totes aquestes preguntes es tractaran a la ponència “La diversió en el món de la formació esportiva”, a càrrec de l’especialista en risoteràpia Toni Fontcuberta, qui ens aproparà aquesta percepció de l’esport en dos activitats diferents:

• 19:45h, a la sala v4b: compartirem aquesta binomi diversió-formació amb un format de ponència dirigida a tots els pares i mares de jugadors de la base.

• 20:30h, a la pista del Barris Nord: taller amb els jugadors de la base de Força Lleida, pares, mares… (Imprescindible: portar roba còmoda i sabatilles esportives).

“En bones mans” és un projecte de formació i educació per als pares i mares d’esportistes que es va engegar la temporada 2017-2018 al Força Lleida. Dins aquest projecte s’hi tracten diferents temàtiques relacionades al voltant de l’esport i l’esportista com la mediació de conflictes, les lesions, l’alimentació, la psicologia esportiva… “En bones mans” té com a objectiu, no només aportar nous coneixements als pares i mares, sinó donar resposta a les seves inquietuds i dubtes.

Sobre Toni Fontcuberta, especialista en risoteràpia

Nascut a Manresa el 1972, Toni Fontcuberta té com a dues passions: el bàsquet i el riure. La seva formació va encaminar-se en aquestes dues direccions. Entrenador superior de basquetbol i diverses formacions post universitàries en el món de la Salut Emocional i de Creixement Personal, compta amb una gran experiència en dinàmiques de riure en el món del bàsquet i fora d’ell.

Ha treballat a l’Acadèmia NABA (Dublín); amb l’equip femení de primera divisió irlandesa LIFFEY CÈLTICS DUBLIN; el TAU Castelló, equip de la LEB OR; el CLAVIJO (Logroño); el BARÇA Infantil Femení; la Federació Catalana de Bàsquet, entre d’altres.

Més noticies

Actualitat

No ens han deixat.

La intensitat, el contacte i la pressió per totes bandes protagonitzaven un partit elèctric on l’ICG Força Lleida ha anat a remolc durant tot el partit i no ha pogut sumar la tretzena victòria. Primers minuts amb pocs punts on l’ICG Força

Llegir més »
Actualitat

COMUNICAT | Força Lleida

Ahir, dilluns 30 de gener de 2023, el president del Força Lleida Albert Aliaga va assistir com a convidat a l’Assemblea Extraordinària del CB Lleida en la qual, el Club Bàsquet Lleida va exposar, debatre i votar la possibilitat d’una

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J19. “Coruña està en un moment dolç”

Jornada intersetmanal a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida rep el Leyma Coruña amb la voluntat de retrobar-se amb la victòria i de continuar amb el rècord d’imbatibilitat a casa i complir un any sense perdre. Una victòria distàncies

Llegir més »
Actualitat

Massa càstig

L’ICG força Lleida començava la segona volta al WiZink Center en un partit que prometia ser intens per a la lluita a la part altra de la classificació. Inici amb intercanvi de triples a ambdues cistelles. Miguel González es feia fort sota cistella defensiva per agafar

Llegir més »
Et podem ajudar?