CAT |

Força Lleida

“La diversió en el món de la formació esportiva”, nova jornada del programa del Força Lleida “En bones mans”

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El Força Lleida ha programat per dilluns, 18 de febrer a les 19:45h a la Sala v4b (sala VIP) del Barris Nord una nova jornada formativa per a pares, mares i jugadors de la base englobada dins el programa “En bones mans”

Aquest cop, el protagonista del taller serà “el somriure”. Quin espai ha d’ocupar la diversió en el món de la formació esportiva? És compatible passar-ho bé amb l’exigència que comporta la competició en etapes de formació? Quin paper han de jugar els pares i les mares per afavorir que els fills visquin aquesta etapa esportiva com quelcom gratificant que els ha passat a la vida?. 

Totes aquestes preguntes es tractaran a la ponència “La diversió en el món de la formació esportiva”, a càrrec de l’especialista en risoteràpia Toni Fontcuberta, qui ens aproparà aquesta percepció de l’esport en dos activitats diferents:

• 19:45h, a la sala v4b: compartirem aquesta binomi diversió-formació amb un format de ponència dirigida a tots els pares i mares de jugadors de la base.

• 20:30h, a la pista del Barris Nord: taller amb els jugadors de la base de Força Lleida, pares, mares… (Imprescindible: portar roba còmoda i sabatilles esportives).

“En bones mans” és un projecte de formació i educació per als pares i mares d’esportistes que es va engegar la temporada 2017-2018 al Força Lleida. Dins aquest projecte s’hi tracten diferents temàtiques relacionades al voltant de l’esport i l’esportista com la mediació de conflictes, les lesions, l’alimentació, la psicologia esportiva… “En bones mans” té com a objectiu, no només aportar nous coneixements als pares i mares, sinó donar resposta a les seves inquietuds i dubtes.

Sobre Toni Fontcuberta, especialista en risoteràpia

Nascut a Manresa el 1972, Toni Fontcuberta té com a dues passions: el bàsquet i el riure. La seva formació va encaminar-se en aquestes dues direccions. Entrenador superior de basquetbol i diverses formacions post universitàries en el món de la Salut Emocional i de Creixement Personal, compta amb una gran experiència en dinàmiques de riure en el món del bàsquet i fora d’ell.

Ha treballat a l’Acadèmia NABA (Dublín); amb l’equip femení de primera divisió irlandesa LIFFEY CÈLTICS DUBLIN; el TAU Castelló, equip de la LEB OR; el CLAVIJO (Logroño); el BARÇA Infantil Femení; la Federació Catalana de Bàsquet, entre d’altres.

Més noticies

Actualitat

Mirada als Play-Offs

Un partit de tràmit contra el Melilla Sport Capital per a repartir minuts entre tots els jugadors convocats de cara als playoffs de la LEB Or. Amb aquest partit finalitzava una molt bona temporada regular de l’ICG Força Lleida. Tot

Llegir més »
RSC

FORÇA LLEIDA I FEDERACIÓ ACELL, UNITS PER LA INCLUSIÓ

El Força Lleida renova la seva col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL). La renovació d’aquest conveni suposa l’aposta de seguir donant suport a aquest col·lectiu, apropant-los el bàsquet de casa nostra i que

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J34. “Tenen molt talent a les mans”

Gerard Encuentra atenia els mitjans de comunicació abans de viatjar a Melilla per disputar l’últim partit de Lliga Regular. Amb res en joc per part dels dos equips, el tècnic de l’ICG Força Lleida destacava que aquest encontre serviria per

Llegir més »
Actualitat

FEM HISTÒRIA.

Partit intens a l’Espai Fruita Barris Nord on el partit es decantava a favor de l’ICG Força Lleida en els darrers minuts de joc. Inici igualadíssim en el lluminós amb un ICG Força Lleida encertat des del tir de dos

Llegir més »
Actualitat

CAMPANYA ABONAMENTS PLAY-OFF 2021-2022

#LaFotremGrossa. Aquest és l’slògan, el #hashtag… que clamarà l’ICG Força Lleida durant el play-off de la LEB Or per a l’ascens a l’ACB. L’equip lleidatà començarà aquesta primera fase a casa davant el Cáceres, i amb l’objectiu d’arribar a la

Llegir més »
Et podem ajudar?