CAT |

Força Lleida

La Sala VIP, espai per a empreses i networking

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La nova Sala VIP del pavelló Barris Nord acull xerrades i exposicions al llarg de la temporada. El passat divendres, 23 de febrer, l’empresa Start Ascent (Agència de negoci digital) va ser l’encarregada de fer una presentació sobre tendències del màrqueting i estratègies digitals. La xerrada va ser a càrrec de Pau Cambray i Josep Maria Boldú. La ponència, de 15 minuts de durada, es va fer mitja hora abans del partit entre l’Actel Força Lleida i el Leyma Corunya.

STAR ASCENT

El principal objectiu de la nova Sala VIP i d’aquestes xerrades és que tant empreses grans, mitjanes com petites patrocinadores i col·laboradores del Força Lleida puguin fer networking en un mateix espai, alhora que gaudeixin del bàsquet de la nostra ciutat.

Aquest tipus d’activitat s’uneix al projecte de conferències “En bones mans”, xerrades dirigides a pares i mares dels jugadors de la base del Força Lleida amb l’objectiu de formar-los en l’educació en l’esport. La propera jornada es durà a terme aquest mes de març (aviat concretarem dia i hora).

 

 

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?