L’ELITE SPORT CB LLEIDA REPETEIX EL GUIÓ

Marcadors igualats en els tres primers parcials, petits avantatges en el marcador de l’equip lleidatà en el tercer que mostraven el camí a seguir (40-45), però una mala entrada en el darrer quart amb un parcial inicial de 7-0 i un 24-12 en aquest darrer quart provoquen una derrota final en un partit en el que hi havia dipositades moltes esperances de victòria. No només el desenllaç fou el mateix, si no que en l’equip adversari el protagonisme el va a tornar a tenir una jugadora, si en el partit contra Sant Josep de Palma va ser Aya Traore, el partit a Pamplona va estar marcat pels 31 punts de la MVP del partit, Liñeira, també denominadora del rebot (11) i un 45 de valoració.

Pel CB Lleida els punts van estar més repartits, Rexach, Peña i Vilches van superar els 10 punts, conjuntament amb Boladeres, 10 de valoració, varen ser les jugadores més destacades de l’equip bordeus a terres navarrès.

Així, després de vuit jornades, l’equip es troba en la zona mitja de la classificació amb 4 victòries i 4 derrotes. El proper partit serà contra FUSTECMA NBF CASTELLÓ, líder de la categoria, el dissabte 26 a les 20.00 a Barris Nord.