L’ELITE SPORT CBLLEIDA AGUANTA DINS EL PARTIT FINS EL DARRER QUART (59-71)

Tal com preveia l’Albert Puig, l’AZUL MARINO VIAJES MALLORCA, ha imposat el seu físic i s’ha emportat el partit amb un darrer parcial de 14-25. Fins en aquest moment el partit s’ha mantingut equilibrat, fins i tot l’ELITE SPORT ha guanyat el primer quart de forma clara (15-6).

Ambdós equips han sortit erràtics, però a partir de la meitat d’aquest primer quart l’equip lleidatà ha obtingut el major avantatge de tot el partit. En el segon quart la base visitant ha encadenat diversos tirs exteriors per ajustar el marcador i arribar al descans 34-31. En la represa del matx l’equip visitant ràpidament s’ha posat per davant en el marcador, però l’encert en els darrers moments del quart ha mantingut l’equilibri al final del mateix. El darrer quart amb les cinc jugadores visitants més fortes i més experimentades ha estat de clar color blau.

L’equip mallorquí s’ha imposat gràcies no només al seu domini en el joc interior, la pivot Ada Traore ha fet 21 punts amb un 89% de tirs de 2; 14 rebots i una valoració global de 37. En conjunt l’equip visitant ha agafat 44 rebots per 31 les jugadores de casa. També el Sant Josep de Palma s’ha mostrat superior en el tir exterior aconseguint 24 punts en tirs de 3.  Així doncs, finalment la victòria ha volat cap a terres mallorquines.

El proper partit és a Aranguren Multibàsket (Pamplona), un equip nou a la categoria que no ha començat amb bon peu la seva estrena a la LF2.