L’ELITE SPORT ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA (61-67)

Després de 4 partits sense recompensa l’ELITE SPORT CB Lleida torna a tastar el sabor del triomf. La pista de l’ALMEDA és tradicionalment una pista difícil, una pavelló de petites dimensions on les victòries són cares d’aconseguir i on el públic se sent molt proper. Tot i això,  el partit enfrontava a dos rivals directes, dos equips que es trobaven en la part central de la classificació amb el mateix balanç de victòries i derrotes, per tant es preveia un partit igualat.

L’ELITE SPORT ha comandat en el marcador des del primer moment del partit, però no ha estat capaç d’allunyar-se definitivament en cap moment. Les lleugeres diferències de 10 punts aproximadament eren eixugades per l’equip local fins a apropar-se a 3-4 punts de diferència, però sense ser capaç de sobrepassar l’equip lleidatà en cap moment. El CB LLEIDA ha jugat amb molta consistència, prova d’això són les victòries parcials en els tres primers quarts (9-11; 17-23; 15-18). Però en el darrer quart l’ALMEDA ha intentat per tots els mitjans escurçar el marcador i en els darrers minuts un triple els va apropar a 3 punts. Aquesta cistella va ser contestat en el següent atac per un balsàmic triple de Comella, que tornava deixar els 6 punts de diferència que es mantindrien fins al final. Magnífic resultat de l’ELITE SPORT,  en el que destacaren Comella amb 15 punts, 8 rebots i 17 de valoració i Lafuente amb 9 punts, 10 rebots i 18 de valoració.

El CB LLEIDA recupera el camí de la victòria i tornarà a jugar en la següent jornada lluny de Barris Nord contra el SERTRANS FEMENÍ SANT ADRIÀ, un nou partit en el que el resultat final és de gran importància al trobar-se l’equip adversari en la part baixa de la classificació.