L’ELITE SPORT NO POT DAVANT UN LIDER EN RATXA

L’ELITE SPORT CB LLEIDA no aconsegueix un bon resultat davant un líder imparable, que porta 6 victòries consecutives i únicament 3 derrotes en tota la temporada.

El partit contra el FUSTECMA NBF CASTELLÓ es va trencar ràpidament, imposant-se clarament en els dos primers parcials 23-12 i 23 -7, així un es va arribar al descans amb un clar marcador de 46-23. El partit es va reiniciar i l’ELITE SPORT ho va intentar, varen mantenir la intensitat defensiva, recuperant un major nombre de pilotes va aconseguir retallar la diferència 10 punts, però sense trencar la barrera dels 10 punts de diferència el líder no es va sentir molt pressionat. En el final del tercer quart i en el quart els punts des del tir exterior de les de Castelló va tornar a obrir la diferència en el marcador fins al 81-61 final.

Barbosa en el joc interior  31 de valoració i Martin 23 punts i 28 de valoració varen destacar en l’equip local, mentre que entre les visitants Vilches (13), Gil i Reixach (11) varen ser les jugadores amb major valoració del CB LLEIDA.

Ara cal posar la mirada en els decisius propers partits. S’entra a la part final de la lliga amb 3 dels 4 darrers partits al Barris Nord, situades amb 8ª posició, però amb una classificació oberta amb múltiples equips lluitant pel mateix objectiu. Les 3 victòries d’avantatge sobre el PROMOVIATGES CBF Cerdanyola que marca el descens amb 6 partits guanyats donen un avantatge clar a l’ELITE SPORT. El proper partit a casa dissabte 18 a les 18.10 contra el BASKET ALMEDA és una nova oportunitat per a assegurar definitivament la categoria.

En aquest partit es lluirà el nou vestit de joc, estrenat amb motiu de la commemoració del dia de la dona. Esperem tenir la sororitat de les dones de l’esport lleidatà per impulsar l’equip cap a la victòria que doni la tranquil·litat necessària per afrontar els darrers partits de lliga.