CAT |

Força Lleida

Les burgers vegetals AMARA, nova incorporació al Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i les hamburgueses vegetals Amara hem arribat a un acord pel qual la marca de productes vegetals esdevé patrocinadora del club. Les hamburgueses vegetals Amara, produïdes per l’empresa lleidatana Zyrcular Foods, són altes en proteïna i baixes en colesterol; pel que es consideren un producte de dieta saludable i recomenable per a l’activitat esportiva.    

A partir d’aquesta temporada 2022-2023; les hamburgueses de proteïna vegetal d’Amara es podran consumir al Pavelló Espai Fruita Barris Nord els dies de partit de l’ICG Força Lleida, gràcies també a la col·laboració amb Presseguer Restaurants.  

El president del club Albert Aliaga valora positivament tenir una empresa nascuda a Lleida amb el Força Lleida i que el producte es pugui consumir a les instal·lacions els dies de partit. “A Lleida, a banda de productes convencionals hi ha productes diferents i de qualitat”. 

Per la seva banda, el CEO de Zyrcular Foods, Santi Aliaga, agraeix la confiança que el Força Lleida ha tingut amb l’empresa i la marca Amara. “Per a nosaltres és una oportunitat per donar a conèixer productes saludables, rics en proteïna, 100% vegetals amb tot el gust de la carn, productes molt adients per a la pràctica esportiva i la gent jove”.

Jordi Moré, cuiner de Zyrcular Foods ha assenyalat que aquest producte Amara, fet conjunta- ment amb la col·laboració de Presseguer, “és una hamburguesa de proteïna alternativa amb gust de carn, feta de soja, rica en fibra, saludable i sostenible”.

Aquest conveni es fa extensible també a una vessant més social i educativa, ja que Amara també aposta per la nutrició saludable i l’esport de base. D’aquesta manera, la marca formarà part del projecte “En Bones Mans” del CBF Lleida, els equips base del Força Lleida i el CB Lleida, oferint una xerrada formativa sobre nutrició esportiva tant a jugadors i jugadores de la base com als pares, mares entrenadors i entrenadores. 

Amara és una marca amb ADN de Lleida que produeix hamburgueses vegetals amb sabor de carn i altres aliments alts en proteïna, baixos en colesterol i amb oli d’oliva verge. Els seus productes es poden adquirir als restaurants Ekke i Beat Cafè i Soul de Lleida, als establiments Plus Fresc de la ciutat de Lleida i al Sunka -supermercat de la mateixa cadena- establiments amb vincle amb el Força Lleida com a patrocinadors del Força Lleida Aspros. A més a més també està disponible als establiments d’Alpicat, Alcarràs, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Reus, Tarragona, Manresa i Barcelona.   

Més noticies

Actualitat

Mentalitat guanyadora sense premi final

No era un partit fàcil a Alacant, i ha quedat demostrat en els primers minuts de joc. Però l’ICG Força Lleida ha tornat a tirar de remuntada, de caràcter lluitador i de mentalitat d’equip per posar contra les cordes fins

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J24. “Alicante té molt potencial”

Roda de premsa de Gerard Encuentra abans del partit de demà divendres a Alicante. Una compareixença després que s’anunciés la sortida de Michael Carrera de l’equip. Gerard Encuentra assegura que és una sortida que a primer moment és impactant per

Llegir més »
Actualitat

GRÀCIES MICHAEL

El jugador Michael Carrera deixa la disciplina de l’ICG Força Lleida després de rebre, en les darreres hores, una oferta del Gran Canaria d’ACB. Carrera marxa de Lleida després de més de dues temporades vestint la samarreta lleidatana i essent

Llegir més »
Actualitat

SUMANT PER CONTINUAR AMUNT!

Inici igualat i intens amb un 7-7 en el lluminós en els tres primers minuts de partit. Els dos equips buscaven escapar-se en l’electrònic de bon inici, però regnava marcador en taules a 10 després d’un triple de carrera com a resposta al triple rival per arribar

Llegir més »
Et podem ajudar?