CAT |

Les burgers vegetals AMARA, nova incorporació al Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i les hamburgueses vegetals Amara hem arribat a un acord pel qual la marca de productes vegetals esdevé patrocinadora del club. Les hamburgueses vegetals Amara, produïdes per l’empresa lleidatana Zyrcular Foods, són altes en proteïna i baixes en colesterol; pel que es consideren un producte de dieta saludable i recomenable per a l’activitat esportiva.    

A partir d’aquesta temporada 2022-2023; les hamburgueses de proteïna vegetal d’Amara es podran consumir al Pavelló Espai Fruita Barris Nord els dies de partit de l’ICG Força Lleida, gràcies també a la col·laboració amb Presseguer Restaurants.  

El president del club Albert Aliaga valora positivament tenir una empresa nascuda a Lleida amb el Força Lleida i que el producte es pugui consumir a les instal·lacions els dies de partit. “A Lleida, a banda de productes convencionals hi ha productes diferents i de qualitat”. 

Per la seva banda, el CEO de Zyrcular Foods, Santi Aliaga, agraeix la confiança que el Força Lleida ha tingut amb l’empresa i la marca Amara. “Per a nosaltres és una oportunitat per donar a conèixer productes saludables, rics en proteïna, 100% vegetals amb tot el gust de la carn, productes molt adients per a la pràctica esportiva i la gent jove”.

Jordi Moré, cuiner de Zyrcular Foods ha assenyalat que aquest producte Amara, fet conjunta- ment amb la col·laboració de Presseguer, “és una hamburguesa de proteïna alternativa amb gust de carn, feta de soja, rica en fibra, saludable i sostenible”.

Aquest conveni es fa extensible també a una vessant més social i educativa, ja que Amara també aposta per la nutrició saludable i l’esport de base. D’aquesta manera, la marca formarà part del projecte “En Bones Mans” del CBF Lleida, els equips base del Força Lleida i el CB Lleida, oferint una xerrada formativa sobre nutrició esportiva tant a jugadors i jugadores de la base com als pares, mares entrenadors i entrenadores. 

Amara és una marca amb ADN de Lleida que produeix hamburgueses vegetals amb sabor de carn i altres aliments alts en proteïna, baixos en colesterol i amb oli d’oliva verge. Els seus productes es poden adquirir als restaurants Ekke i Beat Cafè i Soul de Lleida, als establiments Plus Fresc de la ciutat de Lleida i al Sunka -supermercat de la mateixa cadena- establiments amb vincle amb el Força Lleida com a patrocinadors del Força Lleida Aspros. A més a més també està disponible als establiments d’Alpicat, Alcarràs, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Reus, Tarragona, Manresa i Barcelona.   

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut