Les opcions volen al tram final de partit

L’ICG Força Lleida visitava el pavelló de Valladolid amb la gana de voler sumar una nova victòria. Malgrat l’equip ha estat xafant els talons al rival i avançant-se en vàries ocasions, els val·lisoletants han estat més regulars i còmodes en el joc.

Amb Thomas Schreiner i Juani Marcos dirigint l’equip, l’ICG Força Lleida iniciava el joc sobre el parquet del Pisuerga amb poc encert. L’equip de Valladolid no perdonava en el tir i feia impossible que els de blau trobessin el seu dinamisme i intensitat. Amb el lluminós 13-4, Gerard Encuentra aturava el joc als quatre minuts de partit. Els de la Terra Ferma recuperaven així la seva essència amb un Shaquille Cleare molt posat en el partit. Es donava al joc a Miguel, Cuéllar i Kavas. Carrera, Hughes i Kavas, des de la línia de 6,75 capgiraven el resultat en l’electrònic per primera vegada a 12 segons per al final del primer quart (19-20).

Segon quart accidentat per a David Cuéllar qui ha abandonat el joc després de rebre un cop sota l’ull i haver de ser intervingut per aturar l’hemorràgia. Els dos equips estaven encertats en atac i defensa, però l’ICG Força Lleida trobava la manera de trencar en el marcador amb grans jugades connectades entre Schreiner i Hughes. Aquest seguia el seu encert amb un triple que tornava a avançar per la mínima l’equip lleidatà (33-34). Una cistella de Carrera i un triple sobre la botzina al que Albert Lafuente ja ens té acostumat, donaven als de Lleida un avantatge de +5 per anar al descans.

Tercer quart amb color val·lisoletà al pavelló de Valladolid. Els de Paco Garcia aprofitaven el desencert dels de Gerard Encuentra per anotar un parcial de 8-2 i s’avançava en el lluminós als quatre minuts del tercer quart. El tècnic lleidatà tornava a posar a pista a Shaq per buscar el dinamisme i vitalitat que havia donat a la primera meitat de partit, però el Valladolid estava còmode jugant a casa i al seu estil. Gerard Encuentra demanava temps mort amb el marcador 53-48 i tornava a donar minuts a Cuéllar després del xoc amb un rival en el segon quart. Un triple de Mark Hughes a 10 segons per al final del tercer quart ajudava l’equip a esgarrapar punts i retallar distàncies en uns minuts irregulars.

Mark Hughes situava el marcador 55-55 i es preveia un tram final de partit intens i de nervis. Després d’uns minuts d’escassos punts, Valladolid desbloquejava el marcador amb un triple quan faltaven dos minuts i mig per al final. Es demanava temps mort als dos minuts per al final i el 65-61 de resultat. Decidia el partit Valladolid en els últims instants amb bons tirs de triple i últimes jugades que posaven el 78-64 final.