L’ICG FORÇA LLEIDA NO AFLUIXA EL RITME

Els diumenges són els nous divendres. O això ha semblat que volia fer sentir l’ICG Força Lleida als seus seguidors després de regalar-los un magnífic matinal de bàsquet amb una victòria contundent (91-77) contra l’Alicante, un dels possibles rivals al play-off. El Barris s’ha divertit amb els seus, que han dut la iniciativa en el marcador en tot moment i han trencat el partit en el tercer quart, assolint un màxim avantatge de 32 punts.

Les sensacions han estat immillorables des de l’inici. L’equip trobava situacions còmodes de tir i anotava els quatre primers llançaments. Diogo Brito marcava el camí en atac, fent molt mal amb els seus canvis de ritme i anotant la meitat dels punts del primer quart (13 de 26). Krutwig també es mostrava imperial, guanyant una acció rere l’altra a la zona i contribuint a sumar un parcial d’11-3 al darrer tram del primer quart, que deixava el matx amb un 26-18 al final dels primers deu minuts.

Kuath prenia el relleu de Krutwig anotant els 8 primers punts del segon quart. L’ICG Força Lleida estabilitzava un sòlid avantatge al voltant de la desena de punts, mentre que els alacantins es començaven a veure desbordats amb el bon rendiment de la segona unitat, que mantenia l’alt nivell de joc amb Varela i Lobo als comandaments.

Encuentra ha estat murri ajuntant a Kuath i Krutwig en pista per aprofitar la superioritat en el joc interior bordeus i ampliar l’avantatge fins al 49-35 al descans davant un Alicante que tan sols era capaç de sobreviure amb els triples de Harris.

KRUTWIG SENTENCIA

Després de la pluja de peluixos del descans, ha arribat la tempesta de Cameron Krutwig, que s’ha posat l’equip a l’esquena i ha tancat definitivament el partit. L’estatunidenc ha regalat una autèntica exhibició, quedant-se a un sol pas del doble-doble (17 punts i 9 rebots) i sumant a un +30 de valoració. Amb la millor versió del pivot, l’equip ha trobat moltes combinacions fluides en atac, culminades amb encert per Villar, Brito i Simeunovic.

L’equip ha premut l’accelerador en el tram final del tercer acte, aprofitant que l’Alicante s’havia carregat molt ràpidament de faltes. Un parcial excel·lent de 22-6, que plasmava la superioritat dels lleidatans les dues cantonades, deixava el partit vist per sentència. Tancava el quart (80-50) David Cuéllar amb dos triples consecutius, guanyant-se l’ovació d’un públic eufòric. I encara han pujat més els decibels al Barris després que un aficionat anotés el quart Tir Nayox de la temporada des del centre de la pista.

Amb la victòria a la butxaca, els aficionats s’han dedicat a gaudir en un darrer quart intranscendent en què Gerard Encuentra ha repartit minuts als seus després d’haver disputat 3 partits en 10 dies. El jove de la base Àlex Codoñer ha aprofitat la seva oportunitat sumant dos puntets més per l’equip. Els visitants han maquillat el resultat fins al 91-77, que no ha impedit que l’ICG Força Lleida igualés el rècord històric de 22 victòries en lliga, amb quatre partits encara per disputar. L’equip es manté en un empat en la 2a posició a l’espera de la resta de resultats de la jornada.