L’ICG Força Lleida s’estrena en pretemporada amb victòria davant del Benicarló

Els d’Aranzana s’imposen a un LEB Plata per 84-42

El primer test de pretemporada ha servit per veure en acció a alguns dels nous fitxatges, per començar a crear mecanismes de joc i per posar en pràctica algunes de les idees i sistemes que desenvoluparà el conjunt durant el curs. Tot i les lògiques imprecisions, alts i baixos i falta de ritme característics d’un primer partit de preparació, l’equip ha mostrat una bona cara i ha donat detalls interessants del que pot ser el joc durant el curs; intensitat en defensa i rebot, agressivitat en les línies de passi, i rapidesa en atac. El conjunt lleidatà ha estat netament superior pel que fa al marcador durant la primera meitat, arribant a obtenir diferències màximes de 20 punts al segon quart. El resultat al descans era de 39 a 27. La segona part, que ha començat més equilibrada, ha mantingut les rendes lleidatanes per sobre dels deu punts amb un Benicarló que no li perdia la cara al partit durant el tercer quart (52-40). Però una arrencada fulgurant dels de negre en l’últim quart, amb una alta intensitat física que no ha pogut seguir el Benicarló, ha servit per signar un parcial de sortida de 14 a 0 que sentenciava el duel. El jugador més destacat del partit, amb 21 punts -inclòs un triple- ha estat Lucas Nguessan. Val a dir que ni Michael Buchanan ni Kaspars Vecvagars han participat, tots dos per unes lleugeres molèsties al genoll i als isquiotibials, respectivament. Qui sí que ha jugat és el capità Miki Feliu, ja reincorporat a la dinàmica de grup després del permís del club.

Anotadors ICG Força Lleida N’Guessan (21) Hester (19) Bulic (14) Chapela (9) Sierra (6) Polanco (8) Toledo (3) Sans (2) Sarrate (0) Feliu (0)

Anotadors CB Benicarló – Joel (0) Raimón (5) Josemi (0) Jaime (0) Kennedy (8) Fifi (4) Marín (6) Nicolau (0) Hugo (7) Nemanja (12)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24