CAT |

L’ICG Força Lleida tanca la incorporació del pivot Lucas N’Guessan

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El jugador, nascut a Holanda, es converteix en l’últim reforç de l’equip per afrontar la nova temporada.

N’Guessan, de 22 anys i 213 centímetres d’alçada, prové de la Universitat de East Tenesse State, on en el seu últim any ha signat mitjanes de 8.9 punts i de 5.9 rebots en 21,5 minuts de joc per partit. Allí va disputar l’NCAA les dues últimes temporades. Anteriorment, també va formar-se a la Universitat d’ Oklahoma State.

Malgrat que aquesta serà la primera experiència professional de N’Guessan, el bàsquet espanyol no li és desconegut, ja que abans d’iniciar la seva etapa americana, l’holandés va jugar a la Canarias Basketball Academy (CBA), per on també han passat alguns dels joves talents que, amb el temps, han despuntat en el bàsquet estatal i europeu com l’ex-Força Lleida Volodymir Gerun o l’aler-pivot del Joventut Vladimir Brodziansky.

El director esportiu del club, Joaquín Prado, afirma que N’Guessan “és un cinc d’excel·lent capacitat atlètica que ha tingut una molt bona evolució en la seva etapa USA, i que té molt marge per continuar creixent en la nostra lliga”. Per l’asturià, la gran mobilitat del pivot tot i els seus 2.13 d’alçada “ens donarà molt dinamisme quant al joc ofensiu i també gran capacitat d’intimidació en el defensiu”.

Amb aquest fitxatge, l’ICG tanca el seu joc interior i també el seu roster de cara a començar el pròxim dia 2 els entrenaments de pretemporada.

Més noticies

Actualitat

LLEIDA ÉS D’ACB

L’ICG Força Lleida aconsegueix un ascens històric a la Lliga ACB després de doblegar al Movistar Estudiantes (70-85) amb una

Llegir més »
Et podem ajudar?
Saltar al contingut