CAT |

Força Lleida

“M’AGRADA DONAR ESPECTACLE”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Un jugador de showtime. És així com es pot definir a Ibou Badji, el talent senegalès de tot just 19 anys que arriba cedit pel FC Barcelona i que ha estat objecte de desig de molts clubs aquest estiu. Així ho ha reconegut el DT de l’ICG Força Lleida, Joaquín Prado que ha dit que no eren “ni tres ni quatre ni cinc” els conjunts que volien aconseguir els serveis del pivot que, finalment, recala a Lleida després d’haver començat la competició ACB amb el primer equip del Barça. Prado ha destacat que aquesta era una “incorporació desitjada des de l’inici de l’estiu” ja que es tracta d’un jugador que encaixa “de manera perfecta” en el projecte de la temporada. Un pivot “amb magnifiques condicions per evolucionar al basquet professional” i que pot aportar molt al joc de l’equip i dotar-lo de molta espectacularitat. De fet, Prado ha afirmat que “pocs jugadors a la lliga tenen el nivell d’espectacularitat de Badji jugant per sobre del cèrcol” .

Tanmateix Badji és un jugador en ple creixement, tot i que no pocs especialistes li auguren un futur brillant, qui sap si fins i tot a la mateixa NBA. Però el pivot prefereix tocar sàviament de peus a terra; “No penso en això. El meu futur ara és jugar al 100% aquí”. I és que Badji vol progressar de mica en mica, i tot i que el Barça té una clàusula per repescar-lo, ni es planteja no acabar la temporada a l’Espai Fruita: “Després de jugar dos anys amb el Barça a Plata, volia jugar en un nivell superior, i per això he vingut a Lleida” . I pel que fa a la seva aportació en pista, no dubta a destacar les seves grans virtuts: “Puc ajudar fent taps, capturant rebots, amb atleticisme… I donant espectacle, per descomptat”.

Tota una promesa la que ha fet Badji, que debutarà diumenge en el primer partit de lliga de la temporada a la pista de l’Estudiantes.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?