Massa càstig

L’ICG força Lleida començava la segona volta al WiZink Center en un partit que prometia ser intens per a la lluita a la part altra de la classificació.

Inici amb intercanvi de triples a ambdues cistelles. Miguel González es feia fort sota cistella defensiva per agafar els rebots i permetia generar jugades amb punts a les mans per posar el 3-8 en els primers minuts de joc. Els locals, fent-se forts i amb el pavelló a rebossar, encadenaven bones jugades i no perdien pistonada per posar-se dos davant als 6 minuts de joc. Aturava el joc Gerard Encuentra que veia com l’equip no estava en el seu millor moment. Es resistia a entrar la pilota des de totes les posicions i no perdonava Estudiantes que situava el 20-13 en el darrer minut de període. Movia banqueta Encuentra per fer entrar a Nze, que reobria la caixa lleidatana per anotar des del triple.

Bona combinació Lobo Nze per no perdre pistonada i situar el 24-20 els dos minuts del segon quart. Lobo i Brito, des de la línia de 6,75 mantenien l’equip enganxat a l’Estudiantes i demanava temps mort Javi Rodríguez. Agafava avantatge l’equip local i ho aturava Encuentra (39-30) a falta de minut i mig per al descans, però un Estudiantes més efectiu en rebot i encert situava el 42- 33 per anar al descans.

Urtasun des de la línia de 6,75 i Juani de dos situaven l’equip a sis punts en l’inici del tercer període, però un parell d’errades en l’equip lleidatà i que l’equip madrileny no perdonava res, permetien que el rival posés una màxima de tretze punts. Ho aturava Gerard Encuentra de rel i González de tres. Tocava picar pedra i trobar-se còmode sobre el parquet de WiZink Center. Juani i Carrera sumaven per l’equip, però es topaven amb un Estu que no perdonava absolutament res i situava el +15 en el tram final del tercer quart. Carrera amb un 2+1, Lobo des del tir lliure i Villar des de la línia de 6,75 baixaven la distància a nou punts. Els de Madrid seguien al seu ritme d’efectivitat i durs en el rebot per iniciar els darrers deu minuts amb un avantatge de dotze punts (70-58).

Demanava temps mort Javi Rodríguez després del parcial 0-5 de l’ICG Força Lleida. Pujava d’intenstat l’equip de la Terra Ferma que volia entrar en un partit on ha anat 35 minuts a remolc. Carrera i Juani, amb un triple per banda, baixaven a quatre la distància i feien contenir l’aire del WiZink. Bones jugades locals permetien l’equip tornar a posar la distància sobre els deu punts. Els dos equips ens regalaven un intercanvi de triples, però els locals ha sabut mantenir la calma, la serenitat i la fortalesa i endur-se el duel. (94-75).