Miki Feliu participa al projecte conjunt de Save the Children i la Fundació Verge Blanca

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El capità de l’ICG Força Lleida Miki Feliu ha estat aquesta tarda amb els nens i nenes de l’Escola Pública de Balàfia per a participar en el projecte setmanal sobre les professions que organitzen conjuntament la Fundació Verge Blanca i Save the Children.

El centre prepara actes on, tant pares i mares com gent externa a l’escola, mostren la seva experiència als nens i nenes sobre les seves vivències i les seves situacions laborals. Aquesta setmana el tema a tractar era el bàsquet i l’esport i el jugador de l’ICG Lleida ha aportat el seu granet de sorra contestant a les preguntes dels menuts i preparant un parell d’activitats didàctiques relacionades amb el bàsquet.

El Força Lleida aposta fermament per projectes i accions de Responsbilitat Social Corporativa en benefici exclusiu a la societat, al mediambient i al benestar de les persones. El club lleidatà té conveni amb diferents entitats socials de Lleida amb les qual treballa per al benefici dels usuaris i col·lectius en risc d’exclusió social.

Save the Children i la Fundació Verge Blanca ofereixen un recurs educatiu i social als nens i nenes i les seves famílies que permet prevenir i identificar situacions de risc d’exclusió social. Durant el curs escolar, 60 nens i nenes participen en aquest programa de reforç escolar i lleure educatiu que es duu a terme a l’escola Balàfia a la ciutat de Lleida. Amb una visió integral, també s’acompanya a les famílies amb tallers de parentalitat positiva i de bon tracte cap a l’infant. A més, per tal de donar continuïtat a aquesta activitat, durant els mesos d’estiu es complementa amb el casal d’estiu.

Més noticies

Actualitat

JOAQUÍN PRADO, AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado és amb la selecció espanyola de bàsquet per a disputar la fase classificatòria per a la Copa del Món de Bàsquet FIBA 2023. Prado forma part de l’staff esportiu com a coach

Llegir més »
Actualitat

Crònica J9 // Fins al final

Avui dissabte 20 de novembre s’ha jugat el partit de la 9a jornada de la Lliga Leb Oro, on l’ICG Força Lleida ha jugat a casa del Covirán Granada. Els dos equips arriben al partit amb el mateix balanç a

Llegir més »
Chat
Et podem ajudar?