CAT |

Miki Feliu participa al projecte conjunt de Save the Children i la Fundació Verge Blanca

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El capità de l’ICG Força Lleida Miki Feliu ha estat aquesta tarda amb els nens i nenes de l’Escola Pública de Balàfia per a participar en el projecte setmanal sobre les professions que organitzen conjuntament la Fundació Verge Blanca i Save the Children.

El centre prepara actes on, tant pares i mares com gent externa a l’escola, mostren la seva experiència als nens i nenes sobre les seves vivències i les seves situacions laborals. Aquesta setmana el tema a tractar era el bàsquet i l’esport i el jugador de l’ICG Lleida ha aportat el seu granet de sorra contestant a les preguntes dels menuts i preparant un parell d’activitats didàctiques relacionades amb el bàsquet.

El Força Lleida aposta fermament per projectes i accions de Responsbilitat Social Corporativa en benefici exclusiu a la societat, al mediambient i al benestar de les persones. El club lleidatà té conveni amb diferents entitats socials de Lleida amb les qual treballa per al benefici dels usuaris i col·lectius en risc d’exclusió social.

Save the Children i la Fundació Verge Blanca ofereixen un recurs educatiu i social als nens i nenes i les seves famílies que permet prevenir i identificar situacions de risc d’exclusió social. Durant el curs escolar, 60 nens i nenes participen en aquest programa de reforç escolar i lleure educatiu que es duu a terme a l’escola Balàfia a la ciutat de Lleida. Amb una visió integral, també s’acompanya a les famílies amb tallers de parentalitat positiva i de bon tracte cap a l’infant. A més, per tal de donar continuïtat a aquesta activitat, durant els mesos d’estiu es complementa amb el casal d’estiu.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut