CAT |

Força Lleida

Miquel Feliu renova per 2 anys i s´incorporarà a l´estructura de la Base

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El nostre capità Miquel Feliu i el club han arribat a una acord de renovació per dos anys i a més s’incoporarà a l’equip de coordinació de la base del Força Lleida.

L’aler va començar la seva etapa en el Força Lleida la temporada 2012-2013 i després de jugar a Palència (2013-2014), Burgos (2014-2015) i Palma (2015-2016), va tornar al club la temporada 2016- 2017. Així doncs, enguany sumarà la seva 6a temporada com a jugador del primer equip.


La renovació del Miquel Feliu és una bona molt bona notícia, ja que ha rebutjat ofertes molt superiors a la del Força Lleida, demostrant la seva estima pel club i la ciutat. Per altra banda, Miquel Feliu no deixa de ser un jugador referent de la lliga Leb Or, no solament estem contents per la seva faceta humana, sinó per la seva faceta esportiva, ja que és un jugador molt important a la categoria. 

Albert Aliaga, president Força Lleida

La passada campanya va jugar una mitjana de 22.12 minuts per partit, anotant un promig 8,6 punts per match, un encert del 73,3% en tirs lliures i 10,3 de valoració.

Sempre hem valorat des del primer minut la renovació de Miquel Feliu, primer per la gran temporada passada que va realitza i sobretot perquè és un gran jugador tant dins com fora de la pista. Està en un moment fantàstic. Feliu és un jugador de qualitat per aquesta lliga Leb Or, jugant en qualsevol posició.

Gustavo Aranzana, entrenador primer equip

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Actualitat

Retorn amb victòria

Hi havia ganes de bàsquet a l’Espai Fruita Barris Nord després de l’aturada per Finestres FIBA. I es notava en l’ambient i en cada cistella de l’equip. Ja ho va dir a la prèvia Gerard Encuentra, que seria un partit

Llegir més »
Et podem ajudar?