Molt bon partit, mal resultat; bon espectacle

Després d’un partit molt igualat amb escasses diferències en el marcador, amb petits avantatges per un i altre equip, l’ELITE SPORT CB LLEIDA va ser capaç d’obtenir una diferència de 7 punts a falta de 2 minuts per acabar el matx. Però l’esport ens mostra, una i altra vegada, com els partits no es guanyen fins que s’esgota el temps de joc. Un parcial de 2 a 10 en aquests darrers moments va fer que les jugadores del CB LLEIDA que havien fet un gran partit fins en aquells instants, no obtinguessin una desitjada i molt treballada victòria. Marcador final 67-68.

El partit es va iniciar amb un dels avantatges més importants que es veurien al llarg del partit, però progressivament les jugadores barcelonines van anar retallant punts fins arribar al 17-13 que reflectia el marcador al final del primer quart. En el segon quart es va seguir equilibrant el resultat, la distancia s’anava eixugant, i al tancar aquest el S.XXI havía sobrepassat el CB LLeida en el marcador (30-33).

El plantejament del CB LLEIDA era aturar el potencial de joc interior del segle XXI i aquest objectiu es va complir en gran mesura. El domini en el joc interior de les jugadores visitants es transformava amb un major nombre de rebots ofensius (exactament el doble, 8 – 16), però no amb punts des de la pintura, el SEGLE XXI únicament va aconseguir un 23 % en tirs de dos punts, per un 51% de l’ELITE SPORT. Tant va ser així que el partit es va resoldre amb tres triples consecutius en els fatídics moments del final del partit. Les visitants confirmaven en els 2 darrers minuts l’alt percentatge de tir de 3 punts que havien mostrat al llarg de tot el partit, 12 triples (48%), 36 punts,  més de la meitat dels punts aconseguits des de més enllà de la línia de tres.

Perdre forma part del joc, així com l’espectacle. En aquest partit, tot l’equip de l’ELITE SPORT ha contribuït a aquest i tot l’esforç de l’entrenament i del partit no ha trobat la recompensa desitjada. El bàsquet no coneix la igualtat en el marcador i només un equip pot sortir guanyador, va guanyar el SEGLE XXI i va guanyar el BÀSQUET.