No ens han deixat.

La intensitat, el contacte i la pressió per totes bandes protagonitzaven un partit elèctric on l’ICG Força Lleida ha anat a remolc durant tot el partit i no ha pogut sumar la tretzena victòria.

Primers minuts amb pocs punts on l’ICG Força Lleida aprofitava el rebot defensiu per sumar els primers punts de la mà de Miguel i Juani. El rival millorava la seva efectivitat des del triple per situar el 07-11 l’equador del primer període. Encuentra aturava el joc quan els gallecs, també des de la línia de 6,75 s’escapaven en el lluminós i es posaven vuit punts per sobre. Defensa dura de l’equip gallec i letals en el triple per continuar sumant en un primer quart on l’equip lleidatà no ha trobat el seu joc.

Continuava amb la seva tònica els d’A Coruña, amb el triple com la seva millor arma i amb una duresa en el rebot que els valia per posar-se a 16. Demanava temps mort Gerard Encuentra, veient que l’equip no es trobava còmode i que els gallecs tenien presa la mida a la cistella. L’aparició de Lobo sobre el parquet donava un brie d’aire a l’ICG Força Lleida que baixava la distància a 8 amb un triple i tir addicional anotats. Però poc durava quan el Coruña anotava fàcil sota cistella i segellaven un 32-48 per anar al descans.

Vital Álex Urtasun que anotava set punts i posava l’Espai Fruita de peu. Malgrat el bon parcial del navarrès, els visitants tampoc perdonaven i mantenien el còmode coixí. L’ICG Força Lleida, però, mostrava un punt més d’intensitat en el rebot ofensiu per a generar segones jugades. González s’encarregava de tornar a baixar la distància sota els deu punts amb un triple que feia embogir el pavelló. “Això, això, això és el Barris Nord” cantaven els aficionats que feien bullir les grades de l’Espai Fruita. Miguel apretava en el marcador amb un altre tir de tres, però al rival tampoc li tremolava el pols des del tir exterior. Però l’equip feia un clic i amb grans jugades de defensa aconseguia xafar els talons com feia minuts que no passava.

Només separaven l’ICG Força Lleida del Leyma Coruña 4 punts i els últims deu minuts eren crucials tant d’efectivitat com de cap i cor. L’equip de Diego Epifanio volia desitanciar-se quan abans millor, i anotava un parcial 0-5 que obligaven Gerard Encuentra a sol·licitar temps mort als 45 segons. La intensitat i presió en tots els sentits protagonitzaven un final de partit lent, amb nervis on el rival ha acabat sentenciant, no sense alguna que altra polèmica.