No hi ha hagut manera.

L’ICG Força Lleida no ha pogut sumar una nova victòria davant un Juaristi molt encertat i ha perdut per 69 – 81 en el partit corresponent a la jornada 20 de la lliga LEB Or.

Igualtat i rapidesa en el primer tram de partit on Juaristi estava més encertat en el rebot defensiu i aprofitava el contraatac i els tirs lliures per posar l’electrònic al seu favor amb 6-10. La pilota es resistia a entrar en el joc lleidatà i els visitants ho aprofitaven per agafar una distància de 9 punts. Mark Hughes desencallava el lluminós local amb 4 punts a les seves mans per posar el 14-19 al final del primer període.

Inici frenètic del segon quart amb Marc Hughes i Ignacio Rosa anotant des de la línia de 3 i posant l’equip per davant en l’electrònic (26-24). Després d’uns minuts on els equips s’anaven intercanviant la davantera, Juaristi, encertadíssim des de la línia de 3 tornava a agafar embranzida i obligaven a Gerard Encuentra a demanar temps mort. Mark Hughes esmaixava per donar dos punts a l’equip després d’uns minuts de sequera a ambdues cistelles i Thomas Schreiner des de la línia de tir lliure posava l’equip un punt per sota (36-37). Altre cop Beñat Hevia donava un respir al seu equip des del triple, un marcador que tornava a veure’s retallat amb els dos tirs lliures d’Ignacio Rosa no perdonava.

Inici de tercer quart similar a la tònica del partit. Amb el marcador 37-40, un rival dur en defensa i potent en el tir feien el seu camí i no deixaven a l’ICG Força Lleida trobar l’encert. Tot i els intents de l’ICG Força Lleida per apretar en l’electrònic, Hevia seguia la seva dinàmica de triples i posava el Juaristi a +10.

Tornava Juaristi amb el seu joc exterior i el seu encert des de la línia de 6,75 posant un +11. Gerard Encuentra demanava temps mort per donar instruccions als seus jugadors i intentar retallar distàncies i posar-se en el partit. Carrera movia el marcador al cap de moltes jugades sense bellugar-se, però un Juaristi molt intens continuava sumant i no donava treva a un ICG Força Lleida entregat i voluntariós.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24