CAT |

Força Lleida

Neix el Sènior B Masculí del CBF Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El CBF Lleida comença els entrenaments de la temporada amb una gran novetat: la creació de l’equip Sènior B Masculí que jugarà a 3a catalana i estarà entrenat per Toni Jiménez, fins ara coordinador de la base de cistella gran.

El Sènior B és fruit de la necessitat d’una continuïtat esportiva dins el club per tots aquells jugadors qui finalitzen la seva darrera etapa a la base en categoria Júnior. Carles Cuéllar, director del CBF Lleida apunta que “ens fa especial il·lusió aquest nou projecte perquè, a banda que és una petició també de les famílies, creiem que era el moment de fer el pas de crear aquest equip que allarga el treball fet des de la base perquè l’integraran jugadors formats a la base del Força Lleida”. Com menciona Cuéllar, a banda de ser un desig de club era una demanda per part de pares i mares dels jugadors més joves.

Joaquín Prado, el director esportiu del club reafirma les paraules del director del projecte i afegeix que aquest Sènior és una manera de donar sortida als jugadors que acaben l’etapa Júnior al CBF Lleida. “Hem començat amb un objectiu molt modest i en la categoria que ens correspon, la 3a catalana”, diu Prado alhora que destaca que aquest Sènior B ha de ser el vèrtex superior de l’estructura en el bàsquet formatiu de la base. “Volem que els jugadors Júniors tinguin una participació important. És un equip on tornen al club diversos jugadors que han tingut molts anys de formació amb nosaltres”. Joaquín Prado també destaca el fet que l’equip estigui entrenat per Toni Jiménez, un entrenador que coneix perfectament la filosofia del club.

Toni Jímenez, per la seva banda, mostra la seva il·lusió de portar aquest equip juntament amb el Sergi Fernández. “Espero que sigui un equip que transmeti la filosofia i valors que any rere any s’han demanat a la resta d’equips de la base”, destaca l’entrenador. Toni Jiménez considera que aquest equip Sènior B ha de servir també com a motivació per als més joves, ja que és un pas de les categories formatives al món sènior. “Volem que sigui un equip que doni cabuda als jugadors Júniors i que puguin continuar la seva formació dins el paraigua i filosofia del club”. Toni Jimenez se sincera en reconèixer que no tenia pensat formar equips sèniors i tot el que fos fora del món formatiu, “però en veure que hi havia exjugadors de la base del club i que els havia entrenat anteriorment o coordinat els seus equips, la il·lusió cada vegada va ser més gran i crec que podem fer una bona feina amb un equip molt interessant”.

Aquest nou equip Sènior B està format pels exjugadors del Força Lleida i que tornen al club Hector Prieto, Alex Àguila, Pau Rué, Carlos Julio i Arnau Jové; i per Miquel Gomez, Elias El Jaiedi i Ruben Petrús (també entrenador de la base i 2n entrenador del CB Lleida). A més, els dos jugadors Júniors del CBF Lleida Iván Capell i Miquel Delgado compaginaran els entrenaments i partits amb l’equip Júnior de la base del club i entraran en dinàmica de l’equip Sènior B.

Amb la creació d’aquest nou equip sènior, el CBF Lleida té més cos, estructura i presència lleidatana en el terreny del bàsquet tant en categoria masculia com femenina. A banda, el club ja té tota la seva estructura interna consolidada. Carles Cuéllar i Joaquin Prado continuaran sent el director i director esportiu del projecte, respectivament. Amb el nou rol de Toni Jiménez, la cistella masculina estarà coordinada per dues persones: Borja Comenge (categories de cadet de 2n any, júniors i el sènior B masculí) i Ruben Petrus (categories preinfantil, infantil i cadet de 1r any). Mònica Andreu (coordinadora de la cistella gran femenina), Víctor Marín (coordinador de la categoria de Minis) i la Júlia Crespo (coordinadora de l’escola, preminis i del projecte escola), continuaran desenvolupant els seus càrrecs igual que la temporada anterior.

El 16 d’agost es va donar el tret de sortida a la segona temporada del projecte CBF Lleida amb els entrenaments dels equips femenins i masculins de la base. El club, nascut ara fa un any fruit de la unió de les bases del Força Lleida i el CB Lleida, espera aquesta campanya consolidar-se i continuar creixent.

Més noticies

Actualitat

Mentalitat guanyadora sense premi final

No era un partit fàcil a Alacant, i ha quedat demostrat en els primers minuts de joc. Però l’ICG Força Lleida ha tornat a tirar de remuntada, de caràcter lluitador i de mentalitat d’equip per posar contra les cordes fins

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J24. “Alicante té molt potencial”

Roda de premsa de Gerard Encuentra abans del partit de demà divendres a Alicante. Una compareixença després que s’anunciés la sortida de Michael Carrera de l’equip. Gerard Encuentra assegura que és una sortida que a primer moment és impactant per

Llegir més »
Actualitat

GRÀCIES MICHAEL

El jugador Michael Carrera deixa la disciplina de l’ICG Força Lleida després de rebre, en les darreres hores, una oferta del Gran Canaria d’ACB. Carrera marxa de Lleida després de més de dues temporades vestint la samarreta lleidatana i essent

Llegir més »
Actualitat

SUMANT PER CONTINUAR AMUNT!

Inici igualat i intens amb un 7-7 en el lluminós en els tres primers minuts de partit. Els dos equips buscaven escapar-se en l’electrònic de bon inici, però regnava marcador en taules a 10 després d’un triple de carrera com a resposta al triple rival per arribar

Llegir més »
Et podem ajudar?