CAT |

Nou test de pretemporada

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou test de pretemporada per a l’ICG Força Lleida. L’equip lleidatà es desplaçava aquesta tarda fins a Alpicat per rebre el Huesca, equip recentment descendit a LEB Plata.

Amb dues setmanes completades d’entrenaments i encara amb algunes peces per tancar el roster lleidatà, l’encontre ha estat un bon moment per continuar definint rols sobre el parquet, posant en pràctica jugades i polint aspectes del joc.

Domini lleidatà en aquest segon partit de pretemporada. Els de Gerard Encuentra controlaven el partit i situaven el 22-14 al final del primer quart amb minuts per a tots els jugadors. El segon període, malgrat Huesca apretava per retallar distàncies, l’ICG Força Lleida continuava amb la mateixa estel•la i posava el 50-29 per anar al descans.
Cap canvi en la segona part. L’ICG Força Lleida tenia el partit controlat situant el 73-42 a falta de 10 minuts per al final. Poc han canviat les coses sobre el parquet i el lluminós es situava 86-58 en la botzina final.

Valoració post partit de Gerard Encuentra, tècnic de l’ICG Força Lleida

Consulta les estadístiques de l’encontre

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24

Llegir més »
Et podem ajudar?