Nou test de pretemporada

Nou test de pretemporada per a l’ICG Força Lleida. L’equip lleidatà es desplaçava aquesta tarda fins a Alpicat per rebre el Huesca, equip recentment descendit a LEB Plata.

Amb dues setmanes completades d’entrenaments i encara amb algunes peces per tancar el roster lleidatà, l’encontre ha estat un bon moment per continuar definint rols sobre el parquet, posant en pràctica jugades i polint aspectes del joc.

Domini lleidatà en aquest segon partit de pretemporada. Els de Gerard Encuentra controlaven el partit i situaven el 22-14 al final del primer quart amb minuts per a tots els jugadors. El segon període, malgrat Huesca apretava per retallar distàncies, l’ICG Força Lleida continuava amb la mateixa estel•la i posava el 50-29 per anar al descans.
Cap canvi en la segona part. L’ICG Força Lleida tenia el partit controlat situant el 73-42 a falta de 10 minuts per al final. Poc han canviat les coses sobre el parquet i el lluminós es situava 86-58 en la botzina final.

Valoració post partit de Gerard Encuentra, tècnic de l’ICG Força Lleida

Consulta les estadístiques de l’encontre

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les