Divendres 10, tots al Espai Fruita Barris Nord !!!!

Quart partit de l’encreuament de play-offs contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad que ha acabat amb derrota 79 a 73 i ha portat a l’empat 2-2 a les sèries. L’ICG Força Lleida es veu forçat a un cinquè i definitiu partit a casa per passar a la Final Four.

Els jugadors de l’ICG Força Lleida han sortit a la pista molt concentrats en el partit, executant un joc molt fluït i efectiu. Els triples entraven amb facilitat i els rebots ofensius i les recuperacions de pilota permetien posar un +10 al marcador molt aviat. El Cáceres ha pogut reaccionar durant trams del primer quart, deixant el resultat al final amb 19-25.

La dinàmica positiva que portava el Cáceres continuava durant el segon quart i els permetia donar la volta al marcador amb el primer avantatge en tot el partit. Mark Hughes amb un 2+1 frenava la recuperació local i tornava a posar als lleidatans per davant. El quart avançava cap a la mitja part amb molt de desencert per part dels dos equips. Dos triples de Michael Carrera i Juani Marcos al final, però, permetien respirar als lleidatans i continuar per davant. Marcador 39-40.

El joc per part dels dos equips es mostrava molt erràtic a la represa del partit. L’estrella rival, Devin Schmidt, es mostrava molt efectiu des del tir exterior però els lleidatans sempre tenien resposta. L’ICG Força Lleida treballava poc a poc però cansadament per protegir l’avantatge i així ho feia fins al final del quart, 55-60.

El darrer quart s’ha complicat pels lleidatans. Els locals aconseguien capgirar el marcador mentre els lleidatans no aconseguien veure cistella. Els de Gerard Encuentra només havien aconseguit anotar quatre punts en els primers nou minuts del quart. Un intercanvi de cistelles finals deixava el marcador final sentenciat, 79-73.

El proper partit serà l’últim de la temporada a l’Espai Fruita-Barris Nord el proper 10 de juny per a finalitzar les sèries contra el Cáceres