PARTIT SENSE SORPRESA A MALLORCA (71-52)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA no va poder treure un bon resultat en el desplaçament a terres mallorquines. L’equip local no es va deixar sorprendre pel plantejament del CB Lleida i es va mostrar contundent en el joc interior des del primer quart amb Traore i Tainta imparables sota la cistella.

L’AZUL MARINO VIAJES va donar mostra d’un planter llarg, amb molt bones jugadores tant interiors com exteriors, amb experiència a la Liga Chalenge i Endesa. La diferència en el rebot parla per si sola, l’equip local pràcticament va agafar el doble de rebots. La baixa de Boladeres es va notar molt davant un joc interior tan potent i la lluita de Lafuente va ser clarament insuficient per equilibrar el partit. Els parcials del primer i tercer quart (22-9 i 23-11) donaven una diferència notable a les de Dani Rubio, mentre que el segon quart va estar més equilibrat (14-13).

En el darrer quart les lleidatanes varen entrar disposades a fer un darrer esforç i varen sorprendre amb un parcial molt favorable que les va permetre situar-se a 11 punts per sota en el marcador. En els darrers moments del matx l’equip mallorquí va tornar a entrar en el partit i va establir el marcador definitiu (71-52).

A l’ELITE SPORT l’encert ofensiu de Tribouley amb 13 punts la va situar com a la jugadora més valuosa del partit.

El proper partit al Barris Nord, dissabte 4 de març a les 18.00, és contra ARANGUREN MULTIBASKET navarrès, un partit molt important contra un equip que ve d’aconseguir un bon resultat contra Basket Almeda, i que es troba en la part baixa de la classificació en plena lluita per la permanència. La victòria de l’ELITE SPORT CB LLEIDA pot ser important per generar una diferència de victòries quasi insalvable en aquesta part final de la lliga regular.