CAT |

Força Lleida

Passió pel bàsquet a Lestonnac

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Amb la represa de la visita a les escoles després de la pandèmia, aquesta setmana hem estat a Lestonnac de Lleida. Una quarantena d’alumnes de segon de primària esperaven a l’entrenador de l’ICG Força Lleida Gerard Encuentra i dels dos jugadors de l’equip Ignacio Rosa i Miguel González.

Temps per a parlar de bàsquet, dels valors de l’esport, d’anècdotes i vivències. A més, entrenador i jugadors també han passat per totes les classes de primària del centre educatiu per saludar i apropar el bàsquet als més joves.

Després de la visita ha estat el torn de jugar. Encuentra, González i Rosa han sortit al patí de l’escola per dinamitzar les activitats. Aquesta és la segona visita que el Força Lleida fa a les escoles. La primera va ser fa unes setmanes a Sant Jaume – Les Heures.

Us esperem a l’Espai Fruita Barris Nord!!!

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?