PATACADA A CÀCERES

L’ICG Força Lleida ha perdut aquest divendres a la pista del Càceres per 18 punts de diferència, 88 a 70, i fa un pas enrere en les aspiracions d’obtenir la permanència quan abans millor. Els de Gustavo Aranzana han anat per darrere en tot moment i s’han trobat al davant a un Càceres molt inspirat que ha trencat el partit amb un parcial de 30 a 16 en el segon quart. Tot i que els lleidatans no s’han rendit, i han arribat a situar-se a només sis punts a menys de cinc minuts pel final, un triple del local Schmidt ha trencat la reacció dels de negre, que han acabat esfonsant-se i encaixant un últim parcial de 18 a 4 que ha estat definitiu. Michael Carrera, molt sol en atac, ha estat el més destacat de l’ICG Força Lleida, amb 23 punts i 14 rebots, que han estst insuficients per atorgar el triomf al seu equip

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24