Mirada als Play-Offs

Un partit de tràmit contra el Melilla Sport Capital per a repartir minuts entre tots els jugadors convocats de cara als playoffs de la LEB Or. Amb aquest partit finalitzava una molt bona temporada regular de l’ICG Força Lleida. Tot i acabar amb derrota, els lleidatans no es jugaven cap canvi en la classificació, acabant tercers a la classificació i la mirada posada a l’encreuament contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad.

Tots dos equips es mostraven molt animats durant el primer quart del partit tot i no jugar-se res. Canvis constants de líder tot i la baixa anotació. El resultat a final de quart, 15-17 a favor de l’equip Gerard Encuentra.

L’ICG Força Lleida reprenia el partit molt més encertat, cosa que els permetia protagonitzar un parcial. Les bones accions de Matej Kavas posava l’equip dotze punts per davant en tan sols quatre minuts. Els locals aconseguien resistir durant la resta del quart. A la mitja part, 27-35 al marcador.

El tercer quart s’iniciava amb un Melilla Sport Capital més centrat i efectiu. Només Juani Marcos aconseguia contrarestar l’energia dels locals en accions puntuals als primers minuts, però no va evitar el sorpasso al marcador. El tercer quart transcorria a un ritme molt alt, amb poques parades per faltes o temps morts. El marcador al final era de 58-53.

Aquest dinàmica es mantenia al darrer quart, on l’equip local seguia agafant avantatge. Els jugadors lleidatans no aconseguien trobar solucions per poder arribar als minuts finals amb opcions de contestar el partit. Resultat del partit, 74-60 pels locals.

El proper partit, corresponent a l’inici dels playoffs d’ascens, es jugarà contra el Cáceres Patrominio de la Humanidad a l’Espai Fruita-Barris Nord el divendres 27 de maig a les 21:00.

Roda de premsa de Gerard Encuentra post partit de Melilla

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24