CAT |

Força Lleida

Portem el bàsquet a les escoles

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Un any més, el Força Lleida aposta per apropar el bàsquet i l’esport a les escoles de la mà dels jugadors de l’ICG Força Lleida, el primer equip del club i competint a la LEB Or, la segona divisió estatal.

“Bàsquet a les escoles” és una aposta important del club vers els més joves. Consisteix en visitar els centres educatius de Lleida per a apropar als i les alumnes dels diferents col·legis i escoles els valors de l’esport com la disciplina, el companyerisme, el treball en equip, la salut, la pràctica d’esport, la higiene, etc.

Jugadors i staff tècnic de l’ICG Força Lleida comparteixen moments d’anècdotes i experiències entorn a l’esport, així com una estona d’esbarjo i gaudi practicant jocs relacionats amb el bàsquet.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?