Veni, vidi, vici!!!

Tornava Thomas Schreiner a la direcció de l’equip en un partit que ha començat escàs de punts. Encertat ha començat el CB Prat amb joc dinàmic i bloquejos indirectes que posava un parcial 6-0. L’ICG Força Lleida, amb un joc més físic intentava buscar el seu joc. Shaquille, des de sota la cistella obria el lluminós visitant. Els de Berrocal estaven molt còmodes sobre la pista i Gerard Encuentra movia la banqueta posant en joc a Marcos, Hughes i Badji. Els canvis no han servit per aturar l’encert pratenc que amb triple de Blanch agafaven un avantatge de +9 i obligaven a Encuentra a demanar el primer temps mort del partit. Amb el marcador desfavorable es començaven a escoltar crits de “Lleida, Lleida” al Joan Busquets de Prat.

Amb algunes errades de Prat i Mark Hughes encertat des del triple obligaven a Josep Maria Berrocal a demanar TM. David Cuéllar protagonitzava un altre triple per enganxar l’equip al marcador. Ignacio Rosa, ocupant la posició de pivot, treia dues faltes sobre la pintura que servien per situar-se l’ICG Força Lleida en el partit amb -6 al lluminós. La bona defensa local i la rapidesa en el contraatac tornaven a donar ales als potablava i Gerard Encuentra tornava a aturar el joc amb l’equip a -11. Tot i anar sumant a poc a poc, CB Prat estava molt encertat des de la línia de 6’75 i en defensa i s’anava al descans amb un 49-37.

Posava el triple Hughes quan CB Prat s’escapava en l’electrònic. L’ICG Força Lleida mostrava una millor versió que en la primera part i reaccionava bé amb un desavantatge de 16 punts (53 – 37). La línia de tirs lliures i la de triples es convertien amb les aliades per als de la Terra Ferma que veien com la diferència és reduïa a -9 a l’equador del tercer quart. Un Shaquille atent sota cistella agafava el rebot ofensiu i posava un 2+1 per continuar escurçant. Defensava bé l’ICG Força Lleida que ho culminava amb l’encert de Michael Carrera per anar a l’últim quart 1 punt per sota (63-62)

Cleare posava l’equip per davant per primer cop en el partit en la primera jugada del 4Q. Se sumava Matej Kavas en l’anotació. CB Prat no estava còmode en el patit, no trobava l’encert i demanaven TM després d’un parcial 0-6 lleidatà. L’ICG Força Lleida, amb els jugadors més frescos i amb menys minuts acumulats es mostrava més ràpidament i dinàmic. L’equip començava a obrir distància amb un triple de Juani Marcos. Es feien notar encara més els 200 aficionats lleidatans al Joan Busquets que no deixaven d’animar en tot el partit. Temps mort obligat del CB Prat per aturar el joc lleidatà que veia com s’allunyava amb un +12. Però els jugadors de Gerard Encuentra mantenien la calma i la confiança. Amb l’electrònic favorable i el partit sentenciat, sortia Àlex Rubin de Celis per disputar els últims compassos de l’encontre que finalitzava 72-82 i donava a l’equip la 14a victòria de la temporada.

Roda de premsa post partit de Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24