CAT |

Força Lleida

Presentació oficial del Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí ha tingut lloc a la Paeria la presentació del Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida, el trofeu de bàsquet de la ciutat organitzat pel Força Lleida i amb el suport de la Paeria i el patrocini de Fedròptics.

El Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida 2019 es disputa aquest divendres, 20 de setembre a les 21h al pavelló Barris Nord de Lleida. L’ICG Força Lleida rep el Levitec Huesca de LEB Or, equip amic i veí habitual del trofeu.

El regidor d’esports i activitat física de la Paeria Sergio González ha començat la seva intervenció agraïnt a Federòptics el suport a l’esport de la ciutat de Lleida i la importància que entitats del territori col·laborin amb clubs esportius.

Félix González, president del Força Lleida, ha començat també amb agraïments a la Paeria i a Federòptics pel suport rebut i la confiança. “És un partit molt interessant” ja que el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida és el trofeu de presentació de l’equip davant l’afició com a punt culminant de la pretemporada i abans de l’inici de llliga regular.

Xavier Vivas, coordinador de Federòptics de Lleida i província reafirma la importància de donar suport a l’esport de Lleida. “Com a empreses vinculades a la ciutat, una part dels beneficis com a empresaris ha de revertir en la societat, per tant, la nostra col·laboració i participació en esdeveniments que fomentin la salut mitjançant l’esport i la cultura”.

Després de la presentació del Trofeu, ha sorgit una taula rodona on les tres parts han parlat sobre l’esport, els patrocinis i la manera com es practica esport en l’actualitat.

El suport de Federòptics no és una casualitat. La importància de la visió en els esportistes amateurs i professionals és vital per al seu rendiment esportiu. Xavier Vivas ha manifestat que ens trobem davant una societat que, en pocs anys, patirà malalties visuals degeneratives. Per això, posa èmfasi en limitar als més joves l’ús de mòbils, tablets, ordenadors i que es potencïi la pràctica d’esport a l’aire lliure, sortir a passejar, protegir-se bé els ulls del sol…

Podeu escoltar la roda de premsa completa al següent audio:

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Actualitat

Retorn amb victòria

Hi havia ganes de bàsquet a l’Espai Fruita Barris Nord després de l’aturada per Finestres FIBA. I es notava en l’ambient i en cada cistella de l’equip. Ja ho va dir a la prèvia Gerard Encuentra, que seria un partit

Llegir més »
Et podem ajudar?