CAT |

Força Lleida

Presentació Oficial Shaquille O’Neal Cleare

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de Shaquille O’Neal Cleare a la Sala de Premsa Marc Retamero del Barris Nord. A la presentació estaven presents Félix González, president del Força Lleida; Xavier Mendiburu, segon entrenador del primer equip i el propi jugador.

El president ha reflexionat sobre “el complex inici de la segona volta de l’equip, tant pels resultats com per les lesions”. Els equips de la lliga s’han reforçat molt i el Força Lleida no ha estat menys. “Era molt necessari l’arribada d’un jugador interior i hem fet un sobresforç per portar jugadors de Sèrbia i de Bahamas. No és el mateix portar jugadors nacionals que jugadors d’altres lligues”, explicava el màxim dirigent de l’entitat lleidatana. Fèlix n’està segur que Shaq donarà un gran cop de mà dins la pista.

En Xavi Mendiburu, per la seva part, ha reflexionat sobre la situació que ha portat al club a fitxar un nou jugador a la posició de 5. “En Shaquille ha vingut per les nombroses baixes de l’equip, especialment per la lesió de Massine Fall. És un jugador amb bon joc al poste baix i esperem que s’adapti ràpid a la competició i a l’equip, el necessitem”, deia el segon tècnic de l’ICG Força Lleida.

El jugador ha mostrat satisfacció per arribar a l’entitat de la Terra Ferma. Ha dit que està molt content de formar part d’aquest club. “Estic aquí per ajudar a l’equip en tot el que pugui i guanyar el màxim possible. Durant aquests dies he treballat per millorar la química amb els meus companys i espero poder demostrar aquesta feina en el partit de demà”, explicava el jugador nascut a les Bahames. El jugador ha decidit venir aquí per la forma de joc i competició que hi ha a la lliga. “Lleida és una ciutat de bàsquet i aquesta és la meva atmosfera”, concloia Cleare.

Podeu veure la presentació completa al nostre youtube:

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?