CAT |

Força Lleida

PRÈVIA| ICG Força Lleida – Bàsquet Girona (Lliga catalana)

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida rebrà el Bàsquet Girona demà a les 21h al Barris Nord (entrada gratuïta) en el segon i últim partit de la primera fase de la Lliga Catalana LEB. Els jugadors de l’ICG Força Lleida necessiten guanyar el partit, almenys d’1 punt de diferència, per accedir a la Final Four del 14 i 15 de setembre (Barris Nord de Lleida).

Jorge Serna, ha destacat en la prèvia del partit que malgrat l’alta puntuació que van fer davant l’Hospitalet (80-79), el rival els va anotar massa punts i que han de treballar més en el caràcter defensiu. Serna ha destacat que “demà es juga amb un equip que té sobretot un jugador d’un altre nivell com és Albert Sàbat”, afegint a la llista de jugadors a tenir en compte a Antonio Hester, “un jugador de molt nivell i molta duresa”.

Serna ha finalitzat la roda de premsa amb unes paraules d’ànims a Pau Tendero (jugador del Barça B, equip participant de la Lliga catalana) per la mort del seu pare.

Ja disponible la roda de premsa del coach:

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?