CAT |

Prèvia J. 17. “Melilla té jugadors amb experiència, són ràpids i amb molts sistemes de joc”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou partit de l’ICG Força Lleida a casa davant el Melilla en el partit corresponent a la Jornada 17 de LEB Or. Tornem a tirar enrere en el temps i disputem l’últim partit pendent de la primera volta, previst inicialment pel dia 21 de gener.

Gerard Encuentra considera que l’equip està en una situació privilegiada “i volem continuar lluitant per estar a dalt i la manera de fer-ho és treballant molt”. L’equip arriba cansat de l’acumulació de partits. “Si venim cansats se’ns hauria de notar al final del partit i no al principi”, avisa l’entrenador. “Als entrenaments intentem rotar molt i no carregar gaire. Tenim la sort de tenir els jugadors vinculats que juguen també amb l’Alpicat”. Així i tot, Encuentra disposa de tota la plantilla per al partit de demà.

Segons el tècnic lleidatà, Melilla és un equip amb jugadors experts en la competició i amb dinàmica positiva. “Són ràpids i amb molts sistemes de joc. Són difícils d’analitzar”, comenta Encuentra, qui també destaca l’efectivitat d’Amaury Gorgemans al pal baix, Moha Barro o l’ex Força Lleida Adrián Chapela en la direcció del joc.

Paraules també per l’afició. “Cada cop veiem més gent, ens anima molt… No he anat a cap pista més calenta que l’Espai Fruita Barris Nord”. Es lamenta pel dia i hora de partit, però “segur que els que vinguin s’hi deixaran la veu”.

Minuts finals per parlar d’un nou objectiu. “Amb la permanència assegurada, ara és moment d’anar pel playoff”, diu l’entrenador, qui aprofita també per avisar que només s’aconseguirà treballant molt com fins ara i mirant als de dalt.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut