CAT |

Força Lleida

PRÈVIA J.26. ZTE Real Canoe – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el ZTE Real Canoe.

El tècnic ha fet una petita valoració de l’estat de l’equip i dels jugadors que viatjaran a Madrid. “Comptem amb 9 jugadors”, deia Serna. L’equip no compatarà amb les baixes conegudes de Sierra i Fall i són dubte el serbi Djuran i l’ala-pivot Eric Stutz.

Quant als nous jugadors, Serna ha dit que Shaq ha seguit en la línia de la setmana passada. S’ha adaptat molt bé al bàsquet europeu i això és una brillant notícia. Per contra, el cas de Djukan és més complex. “La seva adaptació és més complicada que la de Shaq. L’aspecte tècnic és difícil d’assimilar i per un director de joc és necessari conèixer els companys i els sistemes de l’equip”, explicava l’entrenador de l’ICG Força Lleida.

Per tots dos equips, el partit és presenta com una final. Serna ha comentat que el rival donarà moltíssima importància a l’encontre. En aquest darrer tram de la temporada l’exigència és molt alta i per ells és molt important aconseguir una victòria després d’una ratxa negativa de resultats com la que han tingut. “Per nosaltres guanyar a Canoe seria donar un cop molt fort sobre la taula i ens ajudaria a ficar diferència amb un rival directe. L’objectiu de l’equip és treure el màxim profit d’aquest mal moment del contrincant i aconseguir la tretzena victòria”, concloia Jorge.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:


Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »