CAT |

Força Lleida

PRÈVIA J.28. Liberbank Oviedo – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta dissabte davant el Liberbank Oviedo.

L’entrenador de l’equip lleidatà s’ha mostrat crític davant la situació a la qual es troben. El tècnic ha dit que hi ha molt a millorar per aspirar a la zona de play-off. “Si el nivell de joc és el de l’altre dia, no tenim gaires possibilitats, però si recuperem la versió que vam oferir contra el Granada si que podrem aspirar a la zona alta”, valorava Serna.

Jorge assegura que, tant ell com els jugadors, no deixaran de treballar fins el darrer minut de la temporada i competiran tots i cada un dels partits que queden per disputar. “Lluitarem fins l’últim partit de lliga, ens doni o no per entrar al play-off. Volem ser ambiciosos i treballar fins al final”, sentenciava el tècnic.

Quant al rival de dissabte, Serna ha explicat que l’Oviedo és l’equip més en forma de la lliga a casa. Juguen molt bé el contraatac, treballen molt bé les situacions en estàtic i la defensa és molt forta. Són un model de joc a les dues bandes de la pista. “La clau per competir el partit serà poder aturar les situacions de bloqueig directe i les continuacions de les jugades pels seus tiradors”, deia l’entrenador.

“El nostre encert també serà fonamental. No podem jugar un partit de 60 punts perquè les nostres opcions seran molt baixes” deia Serna. A més, dóna importància a la recuperació dels seus jugadors i com arribaran al partit després del viatge de demà.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:

Més noticies

Actualitat

Comunicat Mèdic | Rafa Villar

Després de patir una torcedura al peu dret durant l’entrenament grupal amb l’equip i de fer-se les proves mèdiques pertinents, aquestes confirmen que el base català Rafa Villar té un esquinç de grau dos al turmell dret. La seva tornada

Llegir més »
Actualitat

Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana. L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J25. “Andorra juga de memòria”

L’equip rep demà el líder, l’Andorra, en un duel apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord. Gerard Encuentra podrà comptar amb la nova incorporació, Rubén López de la Torre, de qui destaca que és un jugador tàcticament intel·ligent i que fa

Llegir més »
Et podem ajudar?