CAT |

PRÈVIA J.3| TAU Castelló vs ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida visita aquets divendres 11 d’octubre a les 20:45h la pista del TAU Castelló en el partit corresponent a la jornada 3 de la Lliga LEB Or.

El tècnic Jorge Serna, a la roda de premsa prèvia al partit ha ressaltat que TAU Castelló té una gran plantilla, equilibrada i amb molts punts en le seves mans malgrat l’equip no hagi començat bé la temporada (2 derrotes). Serna ha recordat que el coach Toni Ten és un dels millors entrenadors de la categoria, amb molta experiència i que a casa seva els agrada jugar amb molt ritme i amb un joc directe. “Serà un partit de molta dificultat”, ha assegurat Serna. El coach de l’ICG Força Lleida recorda que TAU Castelló té molt de talent en la seva plantilla amb jugadors com l’ex Força Lleida Brano Bjukanovic, Chatman, Juan José Garcia i Joan Faner, entre d’altres.

Per la seva banda, l’equip de la Terra Ferma comptarà amb tots els jugadors per afrontar l’encontre, però amb el dubte d’Ablaye Mbaye que arrosega una molèstia des del partit contra l’Almansa.

Ja disponible la roda de premsa completa al nostre canal de youtube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut