CAT |

PRÈVIA J.31. Levitec Huesca-ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el Levitec Huesca.

Jorge Serna ha explicat que l’equip es troba bé. No compta amb cap baixa d’última hora i l’estat físic dels jugadors que viatjaran a Osca és òptim per afrontar l’encontre. Ha explicat, també, que el cos tècnic ha tingut molt en compte la fatiga dels jugadors a aquestes alçades de la temporada. “Els jugadors porten molt desgast a sobre i nosaltres intentem reduir aquesta fatiga. Necessitem mantenir l’energia dels jugadors per seguir competint”, ha dit l’entrenador de l’ICG Força Lleida, afegint que un punt de cansament els repercutiria molt negativament davant de rivals de tant nivell com els que queden per jugar.

El tècnic ha mostrat especial agraïment als aficionats lleidatans pel suport incondicional. “Ens donen molta energia. És fantàstic poder portar aficionats als partits fora de casa”, ha expressat Serna en to satisfactori.

Quant al partit de demà, Serna s’ha mostrat optimista davant qualsevol situació un cop finalitzi el partit. L’entrenador ha dit que hi ha hagut finals més complicades que aquesta. “És l’oportunitat de seguir lluitant per un objectiu superior al que teniem a l’inici”, ha sentenciat.

No serà gens fàcil superar el Levitec Huesca. “És un rival complicat. Estan jugant un gran bàsquet i haurem de donar el màxim de nosatres mateixos per batre’ls”, ha conclòs el tècnic de l’entitat lleidatana.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut