CAT |

PRÈVIA J.33. Carramimbre CBC Valladolid-ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el Valladolid.

El tècnic ha explicat que l’equip està en una setmana de descàrrega de treball amb la intenció d’arribar al partit amb la energia més gran possible per tal de competir. En referència a la càrrega de minuts que porten algun dels jugadors de l’equip i pel fet que comptaran amb una rotació menys pel que queda de temporada, Jorge ha dit que viatjaran Albert Lafuente i Jordi Bergada, ja que per ells és una oportunitat interessant de demostrar ambició i gaudir.

Respecte al partit, tot i no tindre opcions de play-off, Serna vol un equip capaç de disputar l’encontre a Valladolid amb la idea de ser competitius i lluitar fins al final del partit. ”Tinc confiança total en el fet que tots els jugadors sortiran a competir el partit”.

Serna ha valorat el partit de divendres com un matx molt complicat. ”Valladolid juga molt bé al bàsquet. Tots els jugadors tenen els rols definits i defensivament són molt contundents, permeten molt poques cistelles. A part, probablement el seu entrenador sigui un dels millors de la Lliga. Ells tenen l’al·licient d’entrar a play-off, però nosaltres sortirem a guanyar el partit”, concloïa el tècnic, que espera aconseguir divendres la 17a victòria de la temporada.

Ja podeu veure la prèvia al nostre canal de YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut