CAT |

Força Lleida

Prèvia J10. “Coruña té una de les millors plantilles de la lliga”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Davant la visita del Leyma Coruña el diumenge a les 12:30 h a l’Espai Fruita Barris Nord, Gerard Encuentra i Albert Lafuente han atès els mitjans de comunicació per parlar del partit i de quin rival espera.
“Els gallecs tenen una de les dues millors plantilles de la lliga”, afirma Encuentra. Tot i això, el coach ressalta que a l’ICG Força Lleida “tenim un gran equip”, fent valdre el nivell grupal que creen tots i cada un dels jugadors. Encuentra ha afirmat que el partit serà xulo i que espera l’impuls de l’afició per treure una victòria a casa.

Per la seva banda, Albert Lafuente afirma que Leyma Coruña és un rival fort, amb jugadors de molta experiència a la lliga, però que l’equip té les seves eines. “És un plus jugar a casa, la motivació de fer-ho davant dels nostres que ens faran tirar el partit endavant”, ha manifestat.

Encuentra ha tingut paraules d’agraïment cap a Massine Fall, jugador amb qui recentment s’ha firmat la rescissió del contracte; i per Juani Marcos, que és a Itàlia per temes burocràtics amb el seu passaport.

Podeu veure la roda de premsa prèvia del entrenador i del jugador a continuació.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?