CAT |

Força Lleida

Prèvia J11 | Levitec Huesca vs ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui 28 de novembre ha comparegut Jorge Serna davant de la premsa per a la prèvia del partit de la Jornada 11 que es disputarà demà a casa de Levitec Huesca.

En ella ha fet una petita anàlisi del partit passat contra Delteco Gipuzcoa Basquet, destacant la bona sortida de l’equip en l’inici del partit i després del descans, faltant fer la rematada final: “Ens ha faltat ser constants durant els 40 minuts” Comentava Jorge Serna.

Sobre el partit de demà, ha destacat gran equip físic que és el Levitec Huesca, comparant-los amb Covirán Granada i CBC Valladolid: “Crec que és bàsic dominar des de la defensa, dominar des del primer minut i sobretot parar a Carter”

Sobre la ratxa de 4 derrotes ha comentat que no li és preocupant, ha destacat que l’equip és fluctuant, amb ratxes bones i dolentes, no sempre victoriós, ha comentat que està amb harmonia amb l’equip i el club i l’única cosa que els demana als jugadors és la valentia per a jugar.

Sobre l’equip, ha destacat l’única baixa del jugador Pa mor Diene que segueix amb problemes en el soli

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?